Veitola
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Veitola

Maria Veitola tunnetaan muun muassa tv- ja radiopersoonana, käsikirjoittajana sekä kolumnistina. Hän on tunnettu sanavalmiina naisena ja räväkkänä pukeutujana. Mutta mitä me oikeastaan tiedämme henkilöstä nimeltä Maria Veitola? Vuonna 2018 julkaistussa omaelämäkerrallisessa kirjassaan ”Veitola” kirjailija kertoo omin sanoin elämänsä vaiheista ja pureutuu niin iloihin kuin rankkoihin kokemuksiinkin. Äänikirja löytyy itsensä Maria Veitolan lukemana.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Sisältö

Nuorena naisena Maria Veitola kärsi syömishäiriöstä. Aikuisena hänen omaleimainen tyylinsä pisti silmään – toisinaan hän oli koko kansan arvosteltavana oleva räsynukke, toisinaan median jalustalle nostama tyyliguru. Hän on nainen, joka kärsii kroonisesta migreenistä ja on silti luonut menestyvän työuran. Hän tuli äidiksi lähes nelikymppisenä. Läpi vaiherikkaan uransa Maria Veitola on ollut näkyvä ja jopa kiistelty hahmo.

Maria Veitolan tarina antaa vertaistukea jokaiselle lukijalle – niin ura- ja parisuhdevalintojaan miettiville parikymppisille kuin nelikymppisille, jotka löytävät Marian tarinasta samaa kasvua kuin omasta aikuistumisestaan. Hän avaa kokemuksiaan rehellisesti ja kaunistelematta, joten hänen tarinaansa on helppo samaistua. Marian avoimuus on rohkaisevaa, sillä hän jakaa kuulijalle myös elämänsä kipupisteitä. Tarina saa kuulijan pohtimaan omaa elämäänsä.

Maria Veitolan vaihderikas elämä kirjan kansien välissä

Maria Veitolan ura alkoi 90-luvulla radiossa. Televisioon hän päätyi 2000-luvun alussa, ja siitä lähtien Veitola on muun muassa emännöinyt useita talk show -ohjelmia ja tehnyt musiikkidokumentteja. Viimeisimpänä hänet muistetaan suositusta ”Yökylässä Maria Veitola” -ohjelmasta. Lisäksi hän on toiminut kolumnistina useissa eri lehdissä ja kirjoittanut satoja kolumneja, joista osan hän on poiminut myös kirjaansa.

Maria Veitola on pelkäämätön ja itsensä likoon laittava toimija, joka näkyy paitsi hänen esiintymisessään, myös hänen kirjassaan. Ilmestyessään kirja nostatti jonkin verran otsikoita juurikin avoimuutensa takia. Maria kertoo rehellisesti kirjassa aiheista, jotka yhteiskunnassamme nähdään vielä tabuina: syömishäiriönsä lisäksi muun muassa päihteidentäyteisestä nuoruudestaan. Kaiken kaikkiaan kirja on kuitenkin saanut positiivisen vastaanoton ja sitä on kehuttu runsaasti.

Kuuntele "Veitola"-äänikirjaa ilmaiseksi

Äänikirja on vaivaton ja kätevä tapa kokea kirja: laita vain napit korviin ja anna kertomuksen viedä, esimerkiksi siivouksen ohessa. Äänikirja "Veitola" on itsensä Maria Veitolan lukema, joten autenttisempaa kertomuskokemusta saa hakea. Jos et ole vielä tutustunut äänikirjoihin, nyt kannattaa oitis tarttua tilaisuuteen, sillä useat äänikirjasovellukset tarjoavat uudelle asiakkaalle ilmaista kuuntelujaksoa.