Science fiction

Science fiction eli tieteiskirjallisuus tarjoilee mielikuvituksellisia, avaruuteen tai tulevaisuuteen sijoittuvia tarinoita. Vaikka tieteiskirjoissa nykytieteen rajat on ylitetty roimasti ja teknologinen kehitys on huimaa, ne saavat meidät pohtimaan, näyttääkö tulevaisuutemme kirjoissa esitellyn kaltaiselta. Kovaksi scifiksi kutsutaan kirjoja, joissa luonnontieteellisten yksityiskohtien ja tulevaisuuskuvittelun tarkkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, kun taas pehmeä scifi on yhteiskunnallista tieteiskirjallisuutta. Feministinen science fiction keskittyy enemmän naisten rooliin tai sukupuolien epätasa-arvoon yhteiskunnassa, josta esimerkkinä on tämän hetken huippusuosittu Margaret Atwoodin Orjattaresi.

Avaruusoopperamainen dramaattinen ja romanttinen seikkailu galaksien väleillä tarjoaa huimaa menoa avaruudessa, josta ei välttämättä huumoriakaan puutu, kun taas kyberpunk esittelee synkän lähitulevaisuuden, jossa ihmisestä ja koneesta on tullut yhtä tai jossa hakkerit ja tekoäly hallitsevat. Science fiction on täynnä mukaansa tempaavia seikkailuja ja tieteiskuvitelmia, joihin eläytyminen äänikirjojen avulla voi nostaa hiukset pystyyn kauhusta!

Con rit
Enkelten verta
Joutomaa
Kohtalo
Kolmen kappaleen probleema
Kuokkamummo
Luciferin oppipojat
Maailmojen sota
Mersumies
Metro 2033
Metro 2034
Metro 2035
Revolverimies
Sarasvatin hiekkaa
Se
Siilo
Siirros
Sitomisen taito
Synkkä metsä
Uniin piirretty polku
Yksin Marsissa

Elä science fiction -seikkailut äänikirjojen avulla

Erinomainen tapa ottaa omaa aikaa ja levähtää hetki on kuunnella äänikirjaa, joten tempaudu mukaan tieteiskirjan menoon ja anna äänen viedä sinut kauas pois arkitodellisuudesta. Rajaton kuin avaruus on myös eri äänikirjapalveluiden kirjatarjonta, josta löydät varmasti mieleisesi science fiction -kirjan.

Arkisiin puuhasteluihin saa uutta hohtoa, kun samalla voi kuunnella äänikirjaa, eivätkä pitkät ajomatkat tai monotonisena toistuva työmatkailu tunnu enää tylsältä. Äänikirja voi myös tuoda tarpeellisia rentoutumisen hetkiä kiireiseen päivään, kun voit tovin vain keskittyä kuuntelemaan tarinaa ja antaa itsensä samalla levähtää.

Kokeile science fictionia ilmaiseksi

Sinua odottavat tieteiskirjallisuuden klassikot ja uusimmat teokset, näppärästi ja kevyesti mukana kulkevina äänikirjoina. Ne eivät vie tilaa laukustasi ja voit palata niiden pariin missä ja milloin tahansa haluat.

Kynnys kokeilla äänikirjoja on matala, sillä eri äänikirjapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Saat vähintään 14 päivän ajan nauttia rajattomasti äänikirjatarjonnasta, kunhan muistat sen jälkeen irtisanoa tilauksen, ellet halua jatkaa maksavana asiakkaana. Riski toki on suuri, että päästyäsi alkuun et malta lopettaa äänikirjojen kuuntelua, sillä niin mukava ja helppo tapa se on nauttia kirjallisuudesta.