Tietoa meistä

Äänikirjoja.fi on palvelu, jossa voit vertailla Suomessa saatavilla olevia äänikirjasovelluksia. Äänikirjojen kuuntelu sovelluksen kautta on melko uusi käytäntö. Sivusto perustettiin, koska koimme tarvetta auttaa kuluttajia vertailemaan eri olemassa olevia palveluja.

Näin palvelu toimii

Jokaisesta käyttäjästä, joka liittyy sivuston kautta jäseneksi johonkin äänikirjasovellukseen, saamme provision. Se ei kuitenkaan koske kaikkia sovelluksia. Mikään sovellus ei voi maksaa ekstraa tai antaa meille korkeampaa provisiota saadakseen muita enemmän suosituksia. Suositukset parhaasta äänikirjasovelluksesta perustuvat suurimmaksi osaksi sovelluksen valikoimaan sekä hintaan. Myös toimivuus ja käyttäjäystävällisyys ovat arvioitavia ominaisuuksia.

Kaikki sovellusten arvostelut ovat itsenäisten kirjoittajien laatimia, eikä heillä ole taloudellisia intressejä suositella jotain sovellusta mieluummin kuin jotain toista.

Sivustoltamme löydät myös kirjavinkkejä, joista voit etsiä inspiraatiota ja löytää uusia kirjoja kuunneltavaksesi. Löydät myös alekoodeja ja eri äänikirjasovellusten tarjouksia, joiden avulla voit kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi.

Toivomme sinun pitävän sivustostamme ja löytävän äänikirjasovelluksen, johon olet tyytyväinen.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää, parannusehdotuksia tai vain haluat sanoa meille hei? Ota yhteyttä sähköpostiin info[[@]]aanikirjoja.fi