Nextory koodi 2024

Säästää rahaa ja kuunnella Nextorya ilmaiseksi koodilla

Hyödynnä Nextory-koodi ja voit kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi rajoitetun ajan. Valitse tältä sivulta ajankohtainen ja toimiva Nextory-kampanjakoodi jo tänään.

Valitse ajankohtainen Nextory-tarjous ja sopivin Nextory-koodi

Nextory ilmaiseksi 35 päivää

Tällä Nextoryn yksinoikeudella tehdyllä tarjouksella voit nauttia äänikirjoista ilmaiseksi 35 päivän ajan. HUOM! Voimassa vain, jos et ole kokeillut Nextorya aiemmin.

Ilmainen 30 päivää

Ilmainen kuukausi - kokeile 30 päivää

Hyödynnä tämä Nextory-tarjous ja kuuntele ilmaiseksi 30 päivää. Kuunneltavissasi on koko äänikirjojen valikoima niin suomeksi kuin muillakin kielillä. Nextory-tarjous on rajattu vain uusille asiakkaille.

Ilmainen 30 päivää

Nextory-tarjous - ilmainen kokeilu 14 päivää

Tämä Nextory-tarjous on kaikille asiakkaille, ja kuka tahansa voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivää. HUOM! Tarjouksen voivat hyödyntää vain ne, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Nextory-asiakkaita.

Ilmainen 14 päivää

Nextory tarjoaa kuunneltavaksi suuren valikoiman lastenkirjoja

Nextoryn valikoimassa on runsaasti lastenkirjoja. Nextory-tarjous ilmaisesta kokeilujaksosta koskee myös lastenkirjavalikoimaa.

Avaa alennus

Nextory Family

Voit kokeilla Nextory-perhesopimusta ilmaiseksi rajoitetun ajan. Perhesopimuksella koko perhe voi kuunnella äänikirjoja yhden tilin kautta.

Avaa alennus

Aktivoi Nextory-alekoodi näin

Seuraa näitä ohjeita ja aktivoi Nextory-kampanjakoodi.

  1. Valitse haluamasi Nextory-tarjous.

  2. Klikkaa valitsemaasi tarjousta ja siirry Nextoryn sivustolle.

  3. Siirryt suoraan oikealle sivulle ja Nextory-tarjous aktivoituu.

  4. Seuraa ohjeita ja lataa itsellesi Nextory-sovellus.

  5. Valmista! Nyt voit aloittaa kuuntelun.

Tags:
Nextory 30 päivää ilmaiseksi Nextory alennuskoodi Nextory koodi 1kk Nextory tarjous vanhoille asiakkaille

Näin Nextory toimii

Tietoa Nextorysta

Nextory on ruotsalainen sovellus, jonka avulla voit kuunnella äänikirjoja puhelimellasi kiinteällä kuukausimaksulla. Sovelluksella voit myös lukea e-kirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille.

Nextory

Nextoryn takana on ruotsalainen yritys, mutta suurin osa Suomessa saatavilla olevasta valikoimasta on suomeksi. Tarjolla on myös englannin- ja ruotsinkielisiä äänikirjoja. Suomalaiset asiakkaat ovat osoittaneet Nextorya kohtaan suurta kiinnostusta, ja sovellus on saanut korkean arvosanan Google Playssa ja App Storessa.

Nextory tarjoaa useita erilaisia sopimusvaihtoehtoja, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Sopimuksissa ei ole irtisanomisaikaa, joten voit lopettaa tai laittaa sopimuksen tauolle silloin kuin itse haluat.

Tällä sivulla olevat alennuskoodit tarkistettiin viimeksi: 2023-11-07