Storytel äänikirjat verkossa Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan

Nextory alekoodi 2021

Hyödynnä Nextory-alekoodi ja voit kuunnella äänikirjoja ilmaiseksi rajoitetun ajan. Valitse tältä sivulta ajankohtainen ja toimiva Nextory-kampanjakoodi jo tänään.

Valitse ajankohtainen Nextory-tarjous ja sopivin Nextory-koodi

Nextory ilmaiseksi 30 päivän ajaksi

Nextory tarjoaa uusille käyttäjille ilmaisen kuuntelun 30 päivän ajan tiettyinä ajanjaksoina. Tällä hetkellä Nextorylle ei ole aktiivista alennuskoodia 30 päivän ilmaista kuuntelua varten.

Paras tarjous on nyt 14 päivän ilmainen kuuntelu. Napsauta tätä aktivoidaksesi.

Olemme tiiviisti yhteydessä Nextoryn kanssa ja pyrimme varmistamaan, että löydät sivustoltamme parhaat Nextory-tarjoukset. Kun Nextory seuraavan kerran tarjoaa ilmaista 30 päivän kuuntelua, löydät tarjouskoodin täältä.

Ilmainen 14 päivää

Nextory-tarjous - ilmainen kokeilu 14 päivää

Tämä Nextory-tarjous on kaikille asiakkaille, ja kuka tahansa voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivää. HUOM! Tarjouksen voivat hyödyntää vain ne, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Nextory-asiakkaita.

Ilmainen 14 päivää

Nextory tarjoaa kuunneltavaksi suuren valikoiman lastenkirjoja

Nextoryn valikoimassa on runsaasti lastenkirjoja. Nextory-tarjous ilmaisesta kokeilujaksosta koskee myös lastenkirjavalikoimaa.

Avaa alennus
Nextory ilmainen tarjous

Nextory Family

Voit kokeilla Nextory-perhesopimusta ilmaiseksi rajoitetun ajan. Perhesopimuksella koko perhe voi kuunnella äänikirjoja yhden tilin kautta.

Avaa alennus

Aktivoi Nextory-alekoodi näin

Seuraa näitä ohjeita ja aktivoi Nextory-kampanjakoodi.

  1. Valitse haluamasi Nextory-tarjous.

  2. Klikkaa valitsemaasi tarjousta ja siirry Nextoryn sivustolle.

  3. Siirryt suoraan oikealle sivulle ja Nextory-tarjous aktivoituu.

  4. Seuraa ohjeita ja lataa itsellesi Nextory-sovellus.

  5. Valmista! Nyt voit aloittaa kuuntelun.

Tags:
Nextory tarjous Nextory kampanjakoodi Nextory 30 päivää Nextory alekoodi Nextory alennuskoodi Nextory koodi 1kk 2021

Tietoa Nextorysta

Nextory on ruotsalainen sovellus, jonka avulla voit kuunnella äänikirjoja puhelimellasi kiinteällä kuukausimaksulla. Sovelluksella voit myös lukea e-kirjoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttäjille.

Nextoryn takana on ruotsalainen yritys, mutta suurin osa Suomessa saatavilla olevasta valikoimasta on suomeksi. Tarjolla on myös englannin- ja ruotsinkielisiä äänikirjoja. Suomalaiset asiakkaat ovat osoittaneet Nextorya kohtaan suurta kiinnostusta, ja sovellus on saanut korkean arvosanan Google Playssa ja App Storessa.

Nextory tarjoaa useita erilaisia sopimusvaihtoehtoja, joiden joukosta voit valita itsellesi sopivimman. Sopimuksissa ei ole irtisanomisaikaa, joten voit lopettaa tai laittaa sopimuksen tauolle silloin kuin itse haluat.