Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia Äänikirjoja.fi -palvelun (näissä käyttöehdoissa Äänikirjoja.fi tai "palvelu") käyttäjiä.

§1 Henkilötietojen käsittely

Äänikirjoja.fi ei tallenna mitään tietoja, joista sinut voi tunnistaa henkilökohtaisesti. Kaikki sinusta evästeiden kautta kerätty data on anonyymiä, ja sitä hyödynnetään ainoastaan palvelun parantamiseen. Palvelussa on kuitenkin linkkejä muihin yrityksiin, joilla voi olla eri käytäntö henkilötietojen suhteen. On käyttäjän vastuulla hankkia tietoa eri sivustojen käytännöistä. Äänikirjoja.fi ei vastaa muiden sivustojen toiminnasta.

§2 Vastuu

Äänikirjoja.fi ei vastaa mahdollisista konflikteista, vahingoista tai erimielisyyksistä sinun ja jonkun Äänikirjoja.fi -palvelun linkkaaman yrityksen välillä. Meitä ei voi vaatia korvausvastuuseen tai katsoa osallisiksi mahdolliseen riita-asiaan, joka syntyy sivustomme käyttäjän ja linkkaamamme yrityksen välille.

Äänikirjoja.fi pyrkii jatkuvasti päivittämään ja tarkistamaan tällä sivustolla olevia tietoja. Emme voi kuitenkaan taata sen onnistuvan täydellisesti. Yritykset voivat muuttaa ehtojaan ilman että ehdimme heti päivittää sivustoamme. Pyydämme ottamaan yhteyttä, mikäli sivustollamme on korjausta vaativaa tietoa.

§3 Käyttöehtojen päivitys

Palvelun käyttöehtoja voidaan koska tahansa päivittää ilman etukäteisilmoitusta. Verkkosivuston käyttäjänä sinulla on vastuu tarkistaa, mitkä käyttöehdot ovat voimassa verkkosivustolla vierailusi aikana.