Storytel koodi 2024

Aloita uusi vuosi kuuntelemalla Storytel! Hyödynnä Storytel-alekoodi ja kokeile ilmaiseksi. Valitse ajankohtainen Storytel-alekoodi ja haluamasi Storytel-tarjous. Storytel-koodi takaa edullisemman hinnan, ja voit alkaa nauttia äänikirjoista jo tänään.

Valitse alta itsellesi sopiva Storytel-kampanjakoodi.

Storytel - Kokeile 40 päivää ilmaiseksi ➡ Klikkaa tästä

Löydä ajankohtainen Storytel-alekoodi

Kokeile Storyteliä ilmaiseksi 40 päivää

Tervetuloa kokeilemaan Storyteliä! Rekisteröidy nyt ja kokeile ilmaiseksi 40 päivän ajan.

Ilmainen 40 päivää

Storytel ilmainen 30 päivää

Tämän tarjouksen myötä luvassa on ilmainen kuukausi Storytel-palveluihin. Aktivoi ilmainen kuukausi klikkaamalla alapuolella olevaa linkkiä. Tarjouksen myötä pääset kuuntelemaan koko Storytelin suomenkielistä valikoimaa.

Ilmainen 30 päivää

Storytel ilmainen 14 päivää

Storytelin perustarjouksen ansiosta voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan. Tämä Storytel-tarjous on erittäin hyvä tapa tutustua palveluun. Saat pääsyn Storytelin koko äänikirjavalikoimaan.

Ilmainen 14 päivää

Lue e-kirjoja Storytel Reader -laitteella

Storytel Reader on Storytelin itse kehittämä e-kirjalaite. Sen avulla voit lukea e-kirjoja silmille hellävaraisella tavalla. Storytelin tilaajilla on mahdollisuus ostaa Storytel Reader hintaan 99 euroa.

Avaa alennus

Lastenkirjat äänikirjana

Tämän tarjouksen avulla saat kaikki lastenkirjat äänikirjana ilmaiseksi käyttöösi 30 päivän ajaksi.

Aktivoi tarjous

Kansainväliset kirjanimikkeet

Storytelillä on laaja valikoima kansainvälisiä kirjoja ruotsiksi, englanniksi ja monilla muilla kielillä. Saatavilla ilmaiseksi 30 päivän ajan alla olevan linkin kautta.

Ilmainen 30 päivää

Aktivoi Storytel-koodi

Storytel-kampanjakoodi on helppo aktivoida. Toimi näin:

  1. Valitse yllä olevalta listalta haluamasi Storytel-koodi

  2. Klikkaa tarjousta siirtyäksesi Storytelin sivustolle

  3. Linkki aktivoi tarjouksesi

  4. Seuraa sivun ohjeita ja lataa sovellus

  5. Valmista! Nyt voit aloittaa kuuntelun.

Voit kuunnella loputtomasti koko kokeilujakson ajan.

Tags:
Storytel 30 päivää ilmaiseksi Storytel 40 päivää ilmaiseksi Storytel alennuskoodi Storytel 14 päivää Storytel 1kk ilmaiseksi Storytel tarjous vanhoille asiakkaille

Tietoa Storytelistä

Storytel on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2005. Storytel tarjoaa asiakkailleen äänikirjojen virran suoraan älypuhelimeen tai tabletille.

Storytel on noussut suureen suosioon Suomessa ja muissa pohjoismaissa. Suuresta valikoimasta löydät sekä suomen- että englanninkielisiä äänikirjoja.

Voit ladata Storytelin iPhoneen tai Android-laitteeseen. Kyseessä on niin sanottu suoratoistopalvelu, jolloin maksat kiinteän kuukausimaksun ja saat käyttöösi koko äänikirjavalikoiman.

Storytelillä on sopimus useimpien suomalaisten kustantamojen kanssa, ja sen ansiosta valikoimassa on suurin osa suomenkielisistä äänikirjoista. Lisäksi saat pääsyn suureen valikoimaan e-kirjoja ilman erillisiä kuluja.

Storytel tarjoaa erilaisia sopimuksia. Palvelu sopii sinulle, joka kuuntelet vain itseksesi, mutta jos myös muut perheenjäsenet haluavat hyödyntää palvelua, on valintasi silloin Storytel Family.

Tällä sivulla olevat alennuskoodit tarkistettiin viimeksi: 2024-04-01