35 päivää ilmaiseksiNextory
App Store: 4,5 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-4
Käyttöjärjestelmä:
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 9.99€ - 19.99€
Ilmainen 35 päivää

Nextory

Nextory on suoratoistopalvelu, jolla on tarjolla digitaalisia äänikirjoja ja ladattavia e-kirjoja. Kuukausimaksua maksamalla pääsee kuuntelemaan ja lukemaan rajattomasti kirjoja omalla älypuhelimellaan tai tabletillaan käyttämällä joko App Storesta tai Google Play -kaupasta ladattavaa sovellusta. Nextorylla on erilaisia tilausvaihtoehtoja yhdelle tai useammalle käyttäjälle ja lisäksi sovelluksessa on mahdollista räätälöidä profiileja yksilöllisesti. Palvelussa ei ole sitoutumisaikaa, vaan tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa.

Nextory - Kokeile 35 päivää ilmaiseksi ➡ Klikkaa tästä

Ruotsissa menestynyt yritys laajensi vuonna 2018 Suomeen. Alun perin vuonna 2013 yritys perustettiin nimellä E2GO ja se oli ensimmäinen Ruotsissa, joka tarjosi rajatonta e- ja äänikirjapalvelua. Nextory panostaa erityisesti hyvään palveluun ja käyttäjäystävällisyyteen sekä pyrkii saamaan tuoreimmat uutuudet kirjavalikoimaansa.

Nextoryn tilausvaihtoehdot

Nextory sovellus

Nextory tarjoaa sinulle laajan valikoiman e-kirjoja ja äänikirjoja. Palvelu tarjoaa valinnan kolmesta tilausvaihtoehdosta, ja jokainen tilaus sisältää 35 päivän ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana voit saada rajoittamattoman kuvan Nextoryn tarjonnasta ja saatavuudesta. Halvin tilausvaihtoehto on pronssi, joka sisältää 20 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa hintaan 9,99 €. Pronssia voi käyttää yksi käyttäjä samanaikaisesti, mutta enintään neljä käyttäjää voi jakaa tilin. Toinen vaihtoehto on kulta, joka maksaa 16,99 kuukaudessa. Tämä tilaus on sama kuin pronssi, mutta ilman 20 tunnin rajoituksia.

Usean käyttäjän vaihtoehto on Family, joka maksaa 19,99 € kuukaudessa kahdelle käyttäjälle, 23,99 € kuukaudessa kolmelle ja 27,99 € kuukaudessa neljälle käyttäjälle. Perhetilauksessa on mahdollista rajoittaa lapsen oma profiili vain lastenkirjoihin. Kaikki tilaukset veloitetaan etukäteen kuukausittain.

Nextoryn tarjonta

Nextory tuo älypuhelimeesi tai tablettiisi kokonaisen kirjaston e- ja äänikirjoja. Kaikenikäisille ja jokaiseen makuun löytyy jotain. Kirjavinkit ja Top-listat auttavat löytämään luettavaa tuhansien kirjojen joukosta. Kirjoja on myös luokiteltu kategorioihin, jotka auttavat löytämään kirjoja itseä kiinnostavasta aiheesta, kuten jännitys, dekkarit, henkilökohtainen kasvu, yhteiskunta ja politiikka tai lastenkirjat.

Nextoryn maksuvaihtoehdot

Tilaukset veloitetaan kerran kuukaudessa etukäteen. Sinun on syötettävä maksukorttitietosi jo kokeilujakson yhteydessä, jotta tilaus voi jatkua ilman keskeytystä ilmaisjakson päätyttyä. Jos et halua jatkaa maksamalla palvelusta, on se irtisanottava ilmaisjakson aikana. Maksaa voi VISA-, Mastercard- ja Eurocard-korteilla. Huolehdi siitä, että kortilla on riittävästi rahaa ja se on voimassa, jotta tilausmaksu voidaan veloittaa. Jos veloitus epäonnistuu useamman kerran, tilisi voidaan irtisanoa.

Rekisteröi käyttäjätili kokeilujakson aloittamiseksi ja Nextoryn nettisivuilta pääset kirjautumaan omaan käyttäjätiliisi, jossa voit hoitaa kaikkia tilaus- ja maksuasioita ja päivittää tarvittaessa korttitietosi.

Nextoryn irtisanominen

Jos et halua enää käyttää Nextorya, voit irtisanoa tilauksesi koska tahansa. Se tapahtuu helpoimmin Nextoryn nettisivuilla osoitteessa www.nextory.fi kirjautumalla Minun tietoni -sivulle ja klikkaamalla ”Haluatko lopettaa tilauksesi?” -kohtaa. Jos irtisanot tilauksesi kesken tilausjakson, se on voimassa seuraavaan laskutuspäivämäärään asti ja voit sen aikaa yhä kuunnella ja lukea kirjoja. Voit irtisanoa tilauksesi myös asiakaspalvelussamme, mutta se on tehtävä kaksi päivää ennen seuraavaa laskutusta. Pidä aina irtisanomisvahvistus tallessa.

Jos tulet katumapäälle, voit aktivoida tilauksesi uudelleen irtisanomisen jälkeen. Kirjalistasi, suosituksiesi ja kirjahistoriasi säilyvät tallessa. Aktivoit tilauksen uudelleen käyttäjätilissäsi.

Nextory-kokemuksia – hyvät ja huonot puolet

Google Play -kaupan arvosteluiden keskiarvo tälle sovellukselle on 3,9, ja App Storen 4,4. Hyväksi koettiin markkinoiden edullisin kuukausihintavaihtoehto, vaikka sillä ei saa uutuuskirjoja käyttöön. Valikoimassa on paljon erilaisia kirjoja kaikenikäisille ja lapset on otettu hyvin huomioon niin kirjoissa kuin Perhe-tilausvaihtoehdossa. Sovellus koettiin selkeänä ja sivunäkymän räätälöintimahdollisuudet ja omat kirjalistat hyvinä.

Nextoryn käyttäjien huonoja kokemuksia olivat se, että monia suosittuja kirjoja saa vain e-kirjoina, muttei äänikirjoina, ja moni koki valikoiman pienemmäksi kuin muiden kilpailijoiden. Lisäksi osa käyttäjistä oli kokenut toistuvia latausongelmia, mikä haittasi huomattavasti käyttöä.

Nextoryn alennuskoodit ja tarjoukset

Nextory antaa tutustua palveluunsa 35 päivää maksutta ja silloin voi kuunnella äänikirjoja tai lukea e-kirjoja rajattomasti. Lisäksi ehtii tutustua sovelluksen käyttöön ja nähdä, toimiiko sovellus itselle optimaalisella tavalla ja onko siinä tarpeeksi mielenkiintoisia kirjoja.

Yhteenveto

Nextory on ruotsalainen digitaalisten ääni- ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jossa kuukausimaksulla saa käyttöön kaikki palvelun kirjat kuunneltaviksi tai luettaviksi älypuhelimella tai tabletilla. Kuukausimaksut vaihtelevat 9,99 eurosta 27,99 euroon riippuen siitä, kuinka monelle käyttäjälle tilaus on tarkoitettu ja kuuluuko siihen uutuuskirjat vai ei. Tilausvaihtoehtoja on kolme: Pronssi, Kulta ja Perhe.

Nextoryssa riittää luettavaa kaikenikäisille, joten palvelua voivat käyttää sekä lapset että aikuiset. Kaiken lisäksi lapsille voi räätälöidä turvallisen oman profiilin, jolla lapsi pääsee käsiksi vain lastenkirjoihin. Sisältöä voi striimata suoraan tai ladata laitteelle, jolloin sitä voi kuunnella tai lukea offline-tilassa ilman nettiyhteyttä. Kirjoja palvelusta löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voit ensin kokeilla ilmaiseksi 35 päivän ajan palvelua ennen kuin päätät, jatkatko maksavana asiakkaana Nextoryn kirjavalikoiman parissa.

Viimeksi päivitetty: 2023-01-02