Storytel äänikirjat verkossa Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan

BookBeat alekoodi

Valitse tästä ajankohtainen alekoodi ja tarjous BookBeatille. Voit kokeilla BookBeatia täysin ilmaiseksi. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja valitse BookBeatilta itsellesi sopivin tarjous. Näiden tarjousten ansiosta voit kuunnella äänikirjoja hieman tavallista edullisemmin. BookBeat-koodi takaa sinulle edullisemman hinnan ja voit alkaa nauttia äänikirjoista jo tänään.

BookBeat tarjous

Valitse ajankohtainen kampanjakoodi BookBeatille

BookBeat ilmaiseksi 30 päivän ajaksi

BookBeat tarjoaa joskus 30 päivää ilmaista kuunteluaikaa sinulle, joka haluat kokeilla sovellusta. Nämä 30 päivän kampanjat ovat kuitenkin rajoitettuja ja tapahtuvat tiettyinä ajanjaksoina. Tällä hetkellä BookBeatille ei ole aktiivista 30 päivän koodia.

Olemme yhteistyössä BookBeatin kanssa, mikä tarkoittaa, että voit löytää 30 päivän tarjouksen sivustoltamme seuraavan kerran, kun se tulee ajankohtaiseksi. Tällä hetkellä BookBeat tarjoaa 14 päivän ilmaista kuuntelua. Napsauta tätä aktivoidaksesi tarjouksen.

Ilmainen 14 päivää

Kokeile BookBeatia ilmaiseksi 14 päivää

Tämä on BookBeatin perustarjous uusille asiakkaille. Hyödynnä kampanjakoodi, ja voit tutustua BookBeatin koko valikoimaan ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Ilmainen 14 päivää
BookBeat ilmainen tarjous

Aktivoi BookBeat-tarjous

Seuraa näitä ohjeita ja aktivoi alekoodi. Se on helpompaa kuin luulet. Tee näin:

  1. Lue yläpuolella oleva lista ja valitse haluamasi BookBeat-tarjous

  2. Klikkaa tarjousta

  3. Siirryt BookBeatin sivustolle ja tarjouksesi on aktivoitu. Seuraamasi linkki aktivoi tarjouksesi

  4. Seuraa BookBeatin kotisivun ohjeita ja lataa sovellus

  5. Valmista! Nyt olet valmis aloittamaan kuuntelemisen

Tags:
BookBeat kampanjakoodi BookBeat tarjous BookBeat alekoodi BookBeat alennuskoodi BookBeat 30 päivää BookBeat koodi 1kk 2021

Tietoa BookBeatista

BookBeat lanseerattiin rytinällä Ruotsissa vuonna 2016 ja sen jälkeen se on laajentanut muihin maihin, muun muassa Suomeen. Sovellusta ylläpitää Bonnier, joka on yksi Ruotsin vanhimmista ja suurimmista yrityksistä.

Kuten kilpailijansa Storytel ja Nextory, myös BookBeat on äänikirjojen tilauspalvelu. Kiinteällä kuukausimaksulla pääset kuuntelemaan koko BookBeatin äänikirjavalikoimaa. Valikoima on erittäin suuri, ja löydät joukosta valtaosan Suomessa julkaistuista äänikirjoista. Tarjolla on myös e-kirjoja, jos ne ovat enemmän mieleesi.

Sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-laitteille. Voit valita useista erilaisista sopimuksista, ja tarjolla on esimerkiksi perhesopimus, jos perheessä on muitakin äänikirjojen ystäviä.

Tästä voit lukea lyhyen kertauksemme BookBeatista.