45 päivää ilmaiseksiBookBeat
App Store: 4,6 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-5
Käyttöjärjestelmä:
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 9.99€ - 16.99€
Ilmainen 45 päivää

BookBeat

BookBeat on yksi suureen suosioon ponnahtaneista e- ja äänikirjasovelluksista, jolla voit lukea ja kuunnella digitaalisia kirjoja tabletillasi tai älypuhelimellasi. Voit striimata sisältöä tai ladata sitä laitteellesi, jotta voit kuunnella ja lukea kirjoja offline-tilassa. Kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttää rajattomasti palvelun e- ja äänikirjavalikoimaa. Kirjoja löytyy palvelusta suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.

BookBeat - Kokeile 40 päivää ilmaiseksi ➡ Klikkaa tästä

Euroopan johtavien kustantamoiden joukkoon kuuluva Bonniers perusti vuonna 2015 BookBeatin ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen paljon hyviä tarinoita ja sujuvaa palvelua. Suomessa BookBeat on äänikirjapalveluiden markkinajohtaja.

BookBeatin tilausvaihtoehdot

Kuten muut suoratoistopalvelut, BookBeat toimii kuukausimaksua vastaan. BookBeat tarjoaa myös ilmaisen kokeiluversion. Sinun on kuitenkin ensin rekisteröitävä käyttäjätili. Sinun on annettava maksukorttitietosi rekisteröinnin yhteydessä, jotta voit jatkaa palvelua ilmaisen ajanjakson jälkeen keskeytyksettä. Voit avata tilin osoitteessa www.bookbeat.fi napsauttamalla Kokeile BookBeatia. Tämän jälkeen voit ladata sovelluksen laitteellesi joko App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Ilmaisen jakson lopussa BookBeat maksaa 9,99 kuukaudessa ja sisältää yhden käyttäjätilin Basic-paketille. Voit kuitenkin jakaa käyttäjätilisi rakkaillesi, ja uuden profiilin lisääminen maksaa 4,90 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohden. Jopa viisi ihmistä voi samanaikaisesti kuunnella äänikirjoja omilta laitteiltaan samalla BookBeat-tilillä. Jokainen perheenjäsen näkee vain omat kirjahyllyt ja profiilin. Kustannukset on helppo tietää, koska kaikki maksetaan yhdellä maksulla.

BookBeatin maksuvaihtoehdot

Maksat BookBeatin käytöstä kuukausittain. Tilaus veloitetaan etukäteen kortiltasi automaattisesti tilausjakson ensimmäisenä päivänä, ja tilauksen voi päättää koska tahansa. Tilauksen voi maksaa VISAlla, Mastercardilla tai lahjakortilla. Lahjakortilla maksaessa tilaus kestää niin kauan kuin lahjakortilla on arvoa. Pidä huoli siitä, että maksukorttisi on voimassa, korttitietosi ovat ajan tasalla ja tilillä on rahaa, jotta veloitus onnistuu. Pystyt päivittämään tietojasi ja hoitamaan muita maksamiseen ja tilaukseen liittyviä asioita omalla käyttäjätililläsi.

Hyödynnä ensin ilmaista kokeilua. Jos peruutat tilauksesi kokeilujakson aikana, sinulle ei aiheudu kuluja. Jos haluat jatkaa tilaamista, sinun ei tarvitse tehdä mitään, tililtäsi veloitetaan automaattisesti ilmaisen jakson lopussa ja todellinen kuukausittainen hinnoiteltu tilausjakso alkaa.

BookBeatin tarjonta

BookBeatissa on tuhansia ääni- ja e-kirjoja, ja luettavaa ja kuunneltavaa löytyy niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Kirjoja on jaoteltu eri kategorioihin, joten sinun on helppo etsiä mieleisiäsi kirjoja. Kategorioihin kuuluvat muun muassa romaanit, tieto, hyvinvointi, elämäkerrat ja jännitys. Lisäksi lapsille ja nuorille on omat kategoriansa. Kategorioiden ohella kirjoja on jaoteltu otsikoiden alle, joista on helppo etsiä uutta luettavaa, kuten ”Viikon kuunnelluimmat”, ”Ajankohtaista ja puhuttua” tai ”Lasten äänikirjasuosikit”.

BookBeatin irtisanominen

BookBeatissa ei ole määräaikaisia sopimuksia, vaan tilauksen voi irtisanoa koska tahansa, myös ilmaisen kokeilujakson aikana. Jos lopetat tilauksesi kesken tilauskauden, sinulla on tietenkin oikeus kuunnella ja lukea BookBeatin tarjontaa tilauskauden loppuun asti. Otathan huomioon, että pelkkä sovelluksen poistaminen tai käyttämättä jättäminen tai maksamisen lopettaminen ei irtisano tilausta, vaan sinun on aina tehtävä irtisanominen BookBeatin verkkosivuilla.

Tilauksen irtisanominen käy helposti BookBeatin kotisivuilla kirjautumalla omaan käyttäjätiliin. Käyttäjätilissä valitset vaihtoehdon Lopeta tilaus, jonka jälkeen maksukorttiasi ei enää veloiteta. Jos tulet myöhemmin toisiin aatoksiin, pystyt aktivoimaan tilauksesi uudelleen kirjautumalla käyttäjätiliisi ja valitsemalla kohdan ’Aktivoi tilaus’.

Kokemuksia BookBeatista – hyvät ja huonot puolet

Google Play -kaupan käyttäjät ovat arvioineet BookBeatin sovelluksen arvosanaksi 4,7, parhaan mahdollisen ollessa 5, ja App Storessa sovellus on saanut arvosanaksi 4,6. Käyttäjät ovat pääasiassa tyytyväisiä valikoimaan sekä sovelluksen helppokäyttöisyyteen ja siihen, että se toimii hyvin. Lapsille on valikoimissa hyvin kuunneltavaa ja luettavaa ja perhetili saa kehuja, koska monen käyttäjän perheessä sovellus tulee melko edulliseksi.

Käyttäjien huonoja Bookbeat-kokemuksia yhdistää valikoiman rajallisuus, esimerkiksi fantasiakirjallisuuden osalta. Lisäksi palveluun kaivataan enemmän toimintoja, kuten kirjanmerkit ja mahdollisuus lukea ja kuunnella samaan aikaan. Osaa käyttäjistä häiritsevät kirjan sisäiset linkit, jotka herkästi ohjaavat muualle, ja kappalejaon puuttuminen.

BookBeatin alennuskoodit ja tarjoukset

BookBeat tarjoaa kaikille käyttäjilleen 14 päivän tutustumisjakson, jolloin voi kuunnella ja lukea valikoimaa rajattomasti. Pääset kokeilemaan palvelua BookBeatin nettisivujen kautta. Kokeilujakson aikana tutustut kirjavalikoimaan ja palvelun käytettävyyteen ja tehdä päätöksen siitä, onko tämä sovellus juuri sellainen, mitä äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen haluat käyttää.

BookBeatilla voi olla kausittain myös muita kampanjahintoja ja tutustumistarjouksia uusille käyttäjille. Silloin tutustumisjakso voi olla normaalia 14 päivää pidempi tai palvelua voi kokeilla tietyn aikaa alennetulla hinnalla.

Yhteenveto

BookBeat e-kirjojen ja äänikirjojen suoratoistopalvelu tarjoaa tuhansia kirjoja käyttöösi mobiililaitteellasi. Äänikirjasovelluksella voit striimata reaaliaikaan sisältöä tai ladata kirjan ja kuunnella tai lukea sitä offline-tilassa. Kirjoja on kuunneltavissa ja luettavissa suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Saat pääsyn yli 200 000 kirjaan kiinteällä kuukausimaksulla, ja voit linkittää jopa viisi muuta profiilia omaan käyttäjätiliisi, jota voit käyttää samanaikaisesti. BookBeat antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla palvelua ensimmäisen kerran ilmaiseksi kahden viikon ajan, ja se kannattaa hyödyntää tutustumalla palveluun mahdollisimman monella tavalla.

Viimeksi päivitetty: 2023-09-04