40 päivää ilmaiseksiStorytel
App Store: 4,5 / 5
Yksikköjen lukumäärä: 1-6
Käyttöjärjestelmä:
Kuuntele offline-tilassa:
Perhetilaukset:
Hinta kuukaudessa: 9.99€ - 20.98€
Ilmainen 40 päivää

Storytel kokemuksia

Storytel on markkinoiden suurin suoratoistopalvelu Pohjoismaissa, jonka avulla kuuntelet äänikirjoja ja luet e-kirjoja mobiililaitteellasi kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelua voi käyttää mobiilisovelluksen kautta, joka ladataan älypuhelimelle tai tabletille. Voit striimata sisältöä suoraan palvelusta tai ladata laitteellesi, jolloin voit kuunnella niitä offline-tilassa ilman internetyhteyttä.

Storytel - Kokeile 40 päivää ilmaiseksi ➡ Klikkaa tästä

Storytel perustettiin vuonna 2005 Ruotsissa, mutta tällä hetkellä se toimii jo 18 maassa. Suomeen Storytel saapui 2016. Kattavasta valikoimasta löytyy yli 300 000 kirjaa, suurin osa suomeksi, mutta äänikirjoja on tarjolla myös englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi, italiaksi ja espanjaksi.

Storytelin tilausvaihtoehdot

Storytel sovellus

Päästäksesi käsiksi tuhansiin äänikirjoihin sinun on ensimmäiseksi ladattava Storytel-sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta. Sen jälkeen tutustu tilausvaihtoehtoihin, joista valitset parhaiten sopivan. Valittuasi kuukausitilauksen tyypin sinun on rekisteröitävä käyttäjätili ennen kuin voit aloittaa palvelun käytön.

Kun olet tehnyt päätöksen tilausvaihtoehdosta, on aika rekisteröidä käyttäjätili. Unlimited-tilauksella tutustut äänikirjavalikoimaan maksutta 40 päivää, ennen kuin alat maksaa käytöstä. Saadaksesi ilmaisen kokeilujakson sinun on täytettävä maksukorttisi tiedot palveluun. Mikäli jatkat palvelun käyttöä ilmaisjakson jälkeen, tapahtuu suoraveloitus kortiltasi automaattisesti, koska tilaus on jatkuva. Kokeilujakson jälkeen tililtäsi veloitetaan kerran kuukaudessa tilauksen kuukausihinta uuden tilausjakson ensimmäisenä päivänä.

Tilaus maksetaan VISA- tai Mastercard-kortilla. Huolehdi, että maksukorttisi on voimassa ja tililläsi on rahaa, jotta veloitus onnistuu. Jos veloitus ei onnistu, saat asiasta sähköpostin. Pystyt hoitamaan kaikki maksu- ja tiliasiasi omilla sivuillasi, kun kirjaudut sisään Oma tili -sivulle. Näet sieltä myös tilaushistoriasi, joka kertoo seuraavan tilausjakson alkamispäivän. Saman tiedon löydät myös sovelluksestasi.

Storytelin tarjonta

Storytelin monipuoliseen ja laajaan tarjontaan sisältyvät niin äänikirjat kuin e-kirjatkin. Löydät kaikkea vanhoista klassikoista uusimpiin teoksiin. Voit etsiä kirjoja eri kategorioiden mukaan, kuten jännitys, rakkaus, fantasia, tietokirjat, science fiction, hyvinvointi ja talous, tai voit tehdä haun kirjailijan, kirjan nimen tai julkaisuvuoden perusteella.

Tilauksen irtisanominen

Kun haluat lopettaa tilauksen, se onnistuu milloin tahansa. Sinun on mentävä osoitteeseen www.storytel.fi ja kirjauduttava sisään omaan käyttäjätiliisi. Etsi kohta Omat sivut ja klikkaa kohtaa Oma tili. Irtisanoaksesi klikkaa kohtaa Lopeta tilaus. Kerro irtisanomissyy ja klikkaa Vahvista irtisanominen. Vahvistus tilauksen lopettamisesta saapuu sähköpostiisi ja sinun kannattaa säilyttää se, mikäli jotain ongelmia ilmenisi.

Storytelin tilaus on jatkuva, eikä se lopu itsestään tilauskauden loppuun. Jos irtisanot tilauksen kesken tilauskauden, voit silti käyttää palvelua tilauskauden päättymiseen asti, koska sinulta on veloitettu jo tilauskauden kuukausihinta. Pelkkä sovelluksen poistaminen tabletilta tai älypuhelimelta ei katkaise tilausta. Myöskään sovelluksen käyttämättä jättäminen tai laskujen maksamatta jättäminen eivät automaattisesti päätä tilausta.

Storytel-kokemuksia – hyvät ja huonot puolet

Kokemuksissa korostuu se, että Storytelissä on monipuolinen valikoima sekä äänikirjoja että e-kirjoja ja sitä voi käyttää monta käyttäjää samanaikaisesti. Hinta on valikoimaan nähden edullinen, vain 9,99 euroa kuukaudessa halvimmalla tilauksella. 40 päivän ilmaisella kokeilujaksolla voi tutustua palveluun. Monet käyttäjät kokevat palvelun selkeäksi ja helppokäyttöiseksi.

Käyttäjien kokemuksia Storytelin huonoista puolista määrittävät tekniset ongelmat, joita ilmenee jonkin verran esimerkiksi kelaustoiminnossa ja äänikirjan ja e-kirjan välillä vaihtamisessa. Puolet kirjoista ei toimi offline-tilassa ulkomailla tekijänoikeuksien vuoksi. Käyttäjät toivovat myös monipuolisempaa valikoimaa lukijoiden ääniä.

Storytelin alennuskoodit ja tarjoukset

Storytel tarjoaa aina vähintään 40 päivää ilmaista kokeiluaikaa palvelulleen. Storytel tekee yhteistyötä monen yrityksen kanssa ja usein voi nähdä kampanjatarjouksia, joilla saa kuukauden tai kaksi ilmaista tutustumisaikaa.

Opiskelijoille saattaa olla tarjolla opiskelija-alennus, joten se kannattaa varmistaa tilausta tehdessä. Storytel ja sen yhteistyökumppanit mainostavat usein sosiaalisessa mediassa tarjouksia, kuten kuukauden ilmaista kokeilujaksoa.

Yhteenveto

Storytel on Pohjoismaiden suurin äänikirjojen ja e-kirjojen suoratoistopalvelu, jota voi käyttää sovelluksella älypuhelimissa ja tableteissa. Kuuntelu ja lukeminen onnistuu myös offline-tilassa. Storytelillä on kolme eri tilausvaihtoehtoa riippuen siitä, kuinka monta käyttäjää haluaa sovellukselle. Hinnat vaihtelevat 9,99 eurosta 25,99 euroon.

Valikoima on suuri ja tarjoaa monipuolisesti uutuuksia ja klassikoita. Sovelluksessa on yli 300 000 kirjaa usealla eri kielellä, joita on helppo etsiä muun muassa genren, nimen tai julkaisuvuoden avulla. Tilauksen maksaminen, maksukortin tiedot ja tilauksen irtisanominen hoituu kätevästi Storytelin verkkosivujen Omilla sivuilla.

Viimeksi päivitetty: 2023-02-06