Hyvinvointi

Hyvinvointiin panostetaan entistä enemmän tällä hetkellä ja siksi hyvinvointikirjat ovat suuressa suosiossa. Elämme stressaavaa aikaa, olemme kiireisiä ja yhteiskunta voi tuntua suorituskeskeiseltä, joten haemme tapoja rentoutua ja voida paremmin. Hyvinvointia voidaan etsiä liikunnasta, ruokavaliosta, meditaatiosta ja mindfullnesista. Erityisesti henkinen hyvinvointi puhututtaa ja niin suomalaiset kuin ulkomaiset self-help-oppaat kiinnostavat sekä naisia että miehiä.

Äänikirjan kuuntelu on jo itsessään rentouttavaa, ja kun siihen yhdistetään mielenkiintoinen hyvinvointikirja, joka antaa vinkkejä parempaan arjen hallintaan tai oman itsen kuunteluun, on se täydellinen yhdistelmä antaa itselleen omaa aikaa ja lepohetki. Töihin voi mennä paremmalla mielellä, kun kuuntelee työmatkalla kirjaa, josta saa motivaatiota terveellisempään ja mielekkäämpään elämään. Elämäntaito-oppaat lisäävät luovuutta ja elämäniloa ja antavat vaihtoehtoja ainaiselta tuntuvaan suorittamiseen.

12 elämänohjetta
Depressiopäiväkirjat
Hannu Lauerma – Psykiatrin päänavaus
Hullu kuin äidiksi tullut
Hyvä elämä – Rakkaudella, Karita
Idiootit ympärilläni
Introvertit – Työpaikan hiljainen vallankumous
Läsnäolon voima
Luo itsesi uudelleen
Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi
Nukkumalla menestykseen
Psykopaatit ympärilläni
Rakastamisen taito
Saa mitä haluat
Saat sen mistä luovut
Sinä pystyt
Suorat sanat
Thinking, Fast and Slow
Toisinpäin
Tunne lukkosi
Uuvuksissa
Valon antajat
Veitola
Viisas pääsee vähemmällä 2.0
Virtahepo olohuoneessa

Hyvinvointia kuuntelemalla äänikirjoja

Kiireinen arki voi aiheuttaa stressiä, joten elämän hidastaminen kiehtoo ja panostaminen omaan hyvinvointiin palkitsee levollisemmalla mielellä, hyvin nukutuilla öillä ja terveellä keholla. Äänikirjaa voi kuunnella urheillessa, joten samalla kertaa voi hoitaa sekä kehoa että mieltä. Illan rauhoittumiseen äänikirja sopii myös erinomaisesti, ja kun valitsee henkiseen hyvinvointiin keskittyvän äänikirjan, saa inspiraatiota unelmien toteuttamiseen ja tasapainoa mielelle.

Hyvinvointikirjoja löytyy valtava määrä eri asioita painottaen, mutta kaikkien päämääränä on lisätä hyvinvointia ja antaa eväitä parempaan ja terveempään elämään. Äänikirja omien voimavarojen vahvistamisesta, joogasta tai meditaatiosta on helppo tapa oppia uutta ja kehittää itseään. Voit kehittää itseäsi automatkoilla, lennoilla, odotushuoneessa tai missä ja milloin vain päivän aikana, kun otat esiin mobiililaitteesi ja pistät kuulokkeet korviin!

Kokeile maksutta äänikirjoja

Lähemmäs hyvää oloa pääset kuuntelemalla hyvinvointikirjoja äänikirjoina mobiilisovelluksella. Hyvinvointikirjat auttavat voimaan paremmin, ratkaisemaan elämän haasteita ja luomaan merkityksellisemmän elämän. Saat kirjoista tukea matkallesi elämänmuutokseen, rohkeutta seurata syvimpiä toiveitasi ja valmiutta ymmärtää omaa itseäsi paremmin. Kenties saat aloitettua helpommin terveellisemmän ruokavalion tai uuden liikuntaharrastuksen inspiroiduttuasi kirjoista.

Kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat vähintään kahden viikon ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana pääset testaamaan sovelluksen kirjavalikoimaa ja käyttömukavuutta. Lataa sovellus, valitse ensimmäinen hyvinvointikirjasi ja suuntaa kohti parempaa elämänlaatua!