Jännitys

Jännitys on yksi suosituimmista kirjallisuuden lajeista, eikä suotta. Kaipaamme rentoutusta ja mukaansa tempaavaa juonta, joka vie ajatuksemme pois arjen aherruksesta ja tarjoaa kutkuttavaa jännitystä, joka pitää otteessaan. Jännitysromaaneja löytyy jokaiseen makuun, tykkäsi sitten perinteisestä dekkarista tai hyytävästä psykologisesta trilleristä, historiallisesta rikosromaanista tai ajan hermolla olevasta, yhteiskunnallisesta jännitysromaanista.

Äänikirja on todella helppo ja rentouttava tapa nauttia rikoskirjallisuuden annista. Juoneen pääsee kunnolla uppoutumaan, kun samalla voi lepuuttaa silmiä ja antaa oman mielikuvituksen kuvittaa tarinan tapahtumapaikat ja henkilöhahmot. Äänikirja kulkee helposti mukana eikä paina laukussa, joten aina kun päivän aikana tulee hetki, jolloin haluaa rentoutua kirjan parissa, voi ottaa kuulokkeet esiin ja alkaa kuunnella.

Harha-askel
Hiljainen potilas
Jääprinsessa
Kerjäläinen
Kultahäkki
Miehet jotka vihaavat naisia
Myrskyvaroitus
Noita
Nollakansalaiset
Pahanilmanlintu
Pilvilinna joka romahti
Se mikä ei tapa
Tähtipöly
Tähtisade
Toinen koitos
Tyttö joka eli kahdesti
Tyttö joka etsi varjoaan
Tyttö joka leikki tulella
Uskollinen lukija
Veitsi

Ota mukaasi sivukaupalla jännitystä – valitse äänikirja

Äänikirjasovelluksella kirjallisuuden nauttimisesta tulee nopeaa ja helppoa, sillä muutamalla klikkauksella eteesi avautuu koko jännitysromaanien kirjo, joka painaa vain älypuhelimesi tai tablettisi verran, ja pääset kuuntelemaan uutta äänikirjaa muutamassa sekunnissa. Jos rakastat monen muun tavoin viettää lomapäiviäsi rentoutumalla jännityksen mestareiden parissa, äänikirjat tarjoavat helpomman rentoutumisen, kun voit kuunnella koukuttavia rikostutkintoja ja tihenevää jännitystä silmät suljettuina riippumatossa loikoillen. Ja kun pääset yhden romaanin loppuun, voit jatkaa toisen parissa saman tien, ilman käyntiä kirjastossa tai kirjakaupassa.

Äänikirjan kuuntelu ei katso aikaa eikä paikkaa, joten voit viettää päivittäiset urheiluhetkesi, niin lenkillä kuin salilla, kuunnellen huippusuosittua pohjoismaista rikoskirjallisuutta, Nordic Noiria, tai mitä tahansa muuta jännityksen genreä, johon kiinnostuksesi kohdistuu. Paremmin sujuvat kenties myös tylsiltä tuntuvat kodinaskareet, joihin saa uutta intoa, kun lataa äänikirjan ja antautuu tarinan vietäväksi.

Kuuntele jännityskirjoja maksutta

Äänikirjoja kuuntelemalla kirjan tarinaan pystyy helposti eläytymään. Tiheätunnelmainen murhatutkinta, komisarion päätelmät tai alamaailman valtataistelut heräävät eloon mielessäsi äänikirjaa kuunnellessa ja seuraavaa kappaletta malttaa tuskin odottaa.

Kuuntelun alkuun pääset helposti valitsemalla jonkin tällä sivustolla esitellyistä äänikirjasovelluksista ja hyödyntämällä niiden ilmaista kokeilujaksoa. Silloin sinulla on mahdollisuus kuunnella jännityskirjoja vähintään 14 päivää maksutta. Muistathan vain irtisanoa tilauksesi, mikäli et halua jatkaa tilausta ilmaisjakson jälkeen. Valitse mieleisesi äänikirja ja anna jännityksen tiivistyä!