Tietokirjat

Uuden oppiminen on aina hienoa, eikö totta? Tietokirjallisuus tarjoaa tiukkaa faktaa asioista, auttaa oppimaan uutta ja ymmärtämään eri aihealueita paremmin sekä herättää uteliaisuutta maailmaa ja sen ilmiöitä kohtaan. Tietokirjojen avulla voi syventää omaa tietoaan jostain tietystä aiheesta tai oppia kokonaan uutta tietoa, jota tarvitsee työssään, opiskeluissaan tai harrasteessaan. Asiantuntijoiden kirjoittamien teosten lukemisella pystyy sivistämään itseään, saamaan uutta näkökulmaa aiheeseen ja oppimaan lisää oman elämän kannalta tärkeistä asioista.

Historiasta kertovat tietokirjat avartavat ymmärrystämme historian käännekohdista ja merkityksellisistä jaksoista sekä ihmiskohtaloista sotien ja konfliktien keskellä. Tiedekirjat hämmästyttävät kertomalla luonnon- ja lääketieteellisten ilmiöiden kehityksestä, tutkimuksesta ja tarjoamista ratkaisuista. Asiantuntijoiden luontokirjat opettavat näkemään ympäristömme pintaa syvemmältä ja mielenkiintoiset taidekirjat avaavat taiteilijoiden ja heidän taiteensa merkitystä. Äänikirjaa kuuntelemalla voit yhdistää rentouttavan lepohetken uuden oppimiseen!

5 AM CLUB - Ota aamut haltuusi, kohenna elämääsi
21 oppituntia maailman tilasta
Asumiskelvoton maapallo
Demokratian kuolema: kuinka Hitler nousi valtaan
Homo Deus
Leimahduspiste
Lihan loppu
Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin
Pimeä aika
Reissukirja
Sapiens
Sinisilmäiset
Tulevaisuuden lukujärjestys

Kirjastollinen tietokirjoja aina mukanasi

Jos olet paksujen tietokirjojen ystävä, saat hyllykaupalla painavaa asiaa kulkemaan mukanasi älypuhelimesi tai tablettisi äänikirjasovelluksessa. Äänikirjat ovat siis mitä mainioin tapa nauttia tietokirjallisuudesta. Työmatkat tai pitkät lennot sujuvat mielenkiintoisessa seurassa nopeasti, kun kuuntelet hyvää tietokirjaa. Keskittyminen kiinnostavaan tietoon auttaa aikaa kulumaan myös tylsemmissä arkiaskareissa, kuten siivotessa tai tiskatessa.

Moni tykkää lomalla tai ennen nukkumaanmenoa rauhoittua äänikirjan parissa, eikä äänikirjasovelluksen ansiosta tarvitse lähteä katsomaan kirjaston tai kirjakaupan tarjontaa, eivätkä kirjat vie tilaa matkatavaroissa lomamatkoilla. Äänikirjasovellukset tarjoavat myös viimeisimmät uutuudet tietokirjallisuuden saralta, joten pysyt mukana ajankohtaisissa asioissa.

Kuuntele tietokirjoja ilmaiseksi

Pääset tutustumaan tietokirjojen kuunteluun äänikirjoina testaamalla jonkin äänikirjasovelluksen ilmaisjaksoa, joka on aina vähintään 14 päivää. Halutessasi voit testailla vaikka kaikki eri sovelluksien ilmaisjaksot ennen kuin päätät, minkä valitset vakituiseen käyttöösi. Uuden oppiminen tai tietosi syventäminen käy helposti äänikirjoja kuuntelemalla.

Tietokirjallisuus kiinnostaa kaikenikäisiä ja äänikirjoina siitä voi nauttia niin lapset, nuoret kuin aikuisetkin. Äänikirjojen kuuntelu tekee asiatiedon omaksumisesta helppoa ja kaiken lisäksi rentouttavaa ja voi tuntea tekevänsä jotain todella hyödyllistä ajallaan, joka muuten kuluisi hukkaan esimerkiksi odotellessa omaa vuoroaan virastossa. Lataa äänikirjasovellus ja astu tiedon kiehtovaan maailmaan oppimaan uutta!