Romaanit

Kukapa meistä ei toisinaan tykkäisi paeta hieman arjen velvollisuuksia viihdyttävän ja mielenkiintoisen romaanin pariin, joka vie ajatuksemme pois tästä hetkestä ja rentouttaa. Tai kenties on ihanaa päästää mielikuvitus valloilleen hurjan jännityksen, tulevaisuudenkuvan tai historiallisen seikkailun avulla. Kaunokirjallisuus on inspiroinut, lohduttanut, liikuttanut ja hauskuuttanut meitä vuosituhansien ajan ja nykyään voit nauttia tästä kirjallisuuden lajista koukuttavina äänikirjoina!

Rakastatko rakkausromaanien romanttisia juonenkäänteitä ja tunnetta tihkuvia kuvauksia vai onko makuusi enemmän kylmänviileä rikosromaani? Historialliset romaanit vievät meidät aivan toiseen aikaan ja paikkaan ja luovat elävän kuvan menneistä ajoista. Toisaalta tieteiskirjat taas voivat kuljettaa meidät ajassa niin kauas eteenpäin sellaiseen utopiaan, jota ei ehkä edes halua kuvitella tapahtuvan oikeasti. Elämänkerralliset romaanit kiehtovat aitoihin tositarinoihin pohjautuvilla juonilla, kun taas fantasiaromaania lukiessa saa rauhassa irtautua todellisuudesta ja antautua mielikuvituksen vietäväksi.

Bolla
Elä rohkeasti
Eleanorille kuuluu ihan hyvää
Hammaskeiju
Kaikki anteeksi
Kerro minulle jotain hyvää
Kristian siviilipalvelusmiehenä
Lopun jälkeen
Mirjami
Ökyrikkaat aasialaiset
Ole niin kiltti, älä rakasta häntä
Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia
Parillisia ja parittomia
Ruokarouvan tytär
Satakieli
Sirkka
Sotaleski
Tarhapäivä
Westend
Yhdeksän hyvää, kymmenen kaunista
Kentänvaltaajat
Keveys
Loiste
Normaaleja ihmisiä
Ökyrikas tyttöystävä
Olive Kitteridge
Pääomani
Polta nämä kirjeet
Pyramidi
Sitä saa mitä antaa
Toscanan tytöt
Loppusanat

Äänikirjoja romaanien ystäville

Äänikirja on loistava tapa nauttia hyvistä romaaneista, sillä voit pistää kuulokkeet korviin ja uppoutua kirjaan milloin ja missä tahansa. Saat ajan kulumaan huomaamatta työmatkoilla, lennoilla tai tiskatessasi, kun samalla kuuntelet jännittävän romaanin juonenkehitystä. Jos iltaisin töiden jälkeen et jaksaisi lukea enää tavallista kirjaa, mutta haluaisit hetken rauhoittua ennen nukkumaan käymistä, romaani äänikirjan muodossa voi pelastaa tilanteen ja voit kuunnella kaikessa rauhassa silmät kiinni tarinankerrontaa.

Tiiliskiven paksuista romaania ei ole kaikkein helpointa kantaa mukanaan, mutta äänikirja tarjoaa tähänkin ratkaisun, sillä tarvitset vain mobiililaitteesi. Romaanit kulkevat mukanasi kätevästi, ja milloin tahansa huomaat tilaisuuden tulleen kuunnella äänikirjaa, voit vain aloittaa kuuntelun. Omaa vuoroa odotellessa tai neljän ruuhkaan juuttuessa äänikirja voi auttaa aikaa kulumaan nopeammin.

Aloita romaanien kuuntelu maksutta

Äänikirjojen kuuntelun aloittaminen on helppoa, sillä voit käyttää hyödyksi äänikirjapalveluiden tarjoamia ilmaisia kokeilujaksoja, joilla saat vähintään 14 päivän ajan käyttöösi valtavan määrän äänikirjoja. Mikäli et haluaisi jatkaa kahden viikon jälkeen, sinun on vain irtisanottava tilaus, eikä siitä koidu sen enempää vaivaa sinulle.

Jos kuitenkin koukutuit tähän mainioon vapaa-ajanviettotapaan, kannattaa jatkaa tilausta kuukausihinnalla ja tuhannet romaanit odottavat kuuntelijaansa äänikirjoina!