Rakkaus

Rakkausromaanit tempaavat mukaansa romanttisiin juonenkäänteisiin ja suuriin tunteisiin. On helppo lumoutua päähenkilöiden elämää suuremmasta rakkaudesta ja jännittää, saavatko he toisensa kirjan lopussa mahdollisista esteistä huolimatta. Yleensä rakkausromaanien lukijoita odottaakin onnellinen loppu, ja se onkin yksi syy, miksi romanttinen kirjallisuus on suosittua viihdettä monelle lukijalle. Rakkausromaaneiden rakkaustarinoihin on ihanaa eläytyä ja elää yhdessä päähenkilöiden kanssa heidän tunnemyrskyjään, epätoivoaan, rakastumisen huumaa ja perhosia vatsassa.

Suomalaisessa kirjallisuudessa rakkausromaanien suosittuina lajeina löytyvät historialliset rakkausromaanit sekä kartano- ja maalaisromantiikka, joihin on helppo uppoutua viettämään rentouttavia hetkiä kaukana arjen ja nykypäivän asioista. Ulkomaalaisissa rakkausromaaneissa löytyy muun muassa urheilumaailmaan liittyviä kirjoja sekä lääkäriromaaneja. Rakkaus on universaali kieli ja siksi rakkausromaanit koskettavat lukijoita, sijoittuvat ne sitten menneisyyteen tai nykyisyyteen, kaukaisiin maihin tai tuttuihin ympäristöihin.

Englantilainen romanssi
Huokausten poukama
Keskiyön ruusu
Kohtalon tähdet
Kun sanat eivät riitä
Lapinvuokko
Lasisaari
Munametsä
Ole minun
P.S. Rakastan sinua
Uneton Manhattanilla
Vain yksi mahdollisuus
Vain yksi salaisuus
Vain yksi yö
Yllätä minut
Ylpeys ja ennakkoluulo

Äänikirjoja rakkauden nälkään

Rakkausromaaneista on ihanaa nauttia äänikirjoina. Voit sulkea silmäsi, ottaa mukavan asennon lepotuolissasi ja antaa romanttisen juonen kuljettaa sinut kauas arjen kiireistä. Autoa ajaessa tai arkisten, toistuvien puuhien, kuten tiskauksen ja pölyjen pyyhkimisen, aikana aika kuluu paljon nopeammin, kun voi keskittyä kuuntelemaan päähenkilöiden edesottamuksia ja suurten tunteiden aikaansaamaa myllerrystä. Äänikirjoilla voi piristää päivää mukavasti, kun voi hetkeksi irrottautua arjesta.

Rakkausromaaneja löytyy niin nuorison kuin aikuistenkin makuun, sisällöltään kevyempänä tai myös paljon tietoa sisältävinä historiallisina ajankuvina tai nyky-yhteiskunnan tilaa heijastaen. Äänikirjoina voit tutustua rakkausromaanien eri lajityyppeihin helposti, kun oma kirjasto kulkee taskussasi mobiililaitteessasi ja kirjasta kirjaan siirtyminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Työmatkat tai pitkät lennot hujahtavat hetkessä ohitse, kun laittaa kuulokkeet korviin ja kuuntelee pätkän äänikirjaa.

Kokeile rakkausromaanien kuuntelua ilmaiseksi

Sivustoltamme löydät tarkat esittelyt eri äänikirjasovelluksista ja niiden tarjoamista ilmaisista kokeilujaksoista, jotka kannattaa hyödyntää aloittaaksesi äänikirjojen kuuntelun. Saat vähintään 14 päivää maksutonta kokeiluaikaa, jolloin ehdit perehtyä sovelluksen romanttisten äänikirjojen tarjontaan sekä muuhun valikoimaan.

Ainoa vaikeus asiassa taitaakin olla se, että pystyy valitsemaan ensimmäisen äänikirjan monen mielenkiintoisen kirjan joukosta, mutta sivustomme auttaa tässäkin asiassa tarjoamalla vinkkejä hyvistä äänikirjoista. Rakastu äänikirjoihin ja viihdy rakkausromaanien parissa!