Talous & Bisnes

Oletko kiinnostunut sijoittamisesta, maailmantaloudesta tai taloustieteestä vai etsitkö uusia ideoita hyvään johtamiseen, liiketoimintastrategioihin tai neuvottelutaitoihin? Talouskirjat sekä bisneskirjat tuovat hyödyllistä tietoa talouden ja bisneksenteon eri aihealueista ja saat arvokkaita vinkkejä omaan sijoittamiseen, liikkeenjohtoon tai vaikka markkinointiin sekä kuulla kiinnostavien ihmisten ja yritysten menestystarinoita, epäonnistumisista oppimista sekä analyysia kapitalismin nykytilasta.

Talouskirjat pureutuvat markkinatalouden kiemuroihin, käsittelevät rahan ja vaurastumisen merkitystä yhteiskunnassa, auttavat ymmärtämään paremmin maailman taloustilannetta ajankohtaisilla esimerkeillään ja antavat apua esimerkiksi sijoittamisesta, osakekaupoista ja tehokkaan myynnin strategioista. Bisneskirjoista suosittua lukemista on tunnettujen johtajien muistelmat, organisaatioiden johtamisen mallit ja menestymisen tavoista ja hyvistä neuvottelutaidoista kertovat kirjat. Kun valitset äänikirjan kuuntelemisen bisneksestä tai taloudesta, opit uutta helpolla ja rentouttavalla tavalla ja pysyt mukana viimeisimpien analyysien ja teorioiden kelkassa.

Creativity, Inc.
Johtaminen ja työyhteisön hyvinvointi
Kehnot pomot ympärilläni
Kuinkas tässä näin kävi?
Laiskat alaiset ympärilläni
Leaders Eat Last
Menestyjän bisnespakki: naisyrittäjän työkirja
Pääoma 2000-luvulla
Paranoidi optimisti
Pelon hinta
Steve Jobs
Uusi neuvotteluvalta

Äänikirjoja kaikille taloudesta ja bisneksestä kiinnostuneille

Äänikirjat ovat kiireiselle ihmiselle helppo tapa ehtiä jatkamaan lukuharrastusta, kun omassa älypuhelimessa tai tabletissa kulkevat mukana kaikki mielenkiintoiset talous- ja bisneskirjat ja niihin voi paneutua aina, kun liikenee ylimääräinen hetki laittaa kuulokkeet korviin. Myös automatkat ja pitkät lennot vilahtavat ohi tuossa tuokiossa, kun samalla voi perehtyä kiinnostavaan kirjaan.

Kuinka helppoa onkaan innostua yrityksen mission kirkastamisesta tai innostavista menestystarinoista vaikka juoksulenkillä, kun samalla kertaa pystyy panostamaan kehon sekä mielen hyvinvointiin äänikirjaa kuuntelemalla. Äänikirjojen kantaminen ei myöskään rasita, kun ne kulkevat mobiililaitteen äänikirjasovelluksessa mukana, aina valmiina kuunneltaviksi.

Aloita talous- ja bisneskirjojen kuuntelu maksutta

Äänikirjasovellukset tarjoavat tuttuja klassikoita ja ajankohtaisia uutuuksia, joten sovellusta käyttämällä pysyt ajan tasalla mielenkiintoisista talouteen ja bisneksentekoon liittyvistä kirjoista. Jos epäröit, minkä äänikirjasovelluksen valitsisit, kannattaa hyödyntää niiden ilmaisia kokeilujaksoja ennen valintaa. Yleensä niillä saa vähintään kaksi viikkoa ilmaista kuunteluaikaa, jolloin ehtii perehtyä sovelluksen kirjavalikoimaan ja käyttömukavuuteen.

Saa aika kulumaan nopeammin, rentoudu työpäivän jälkeen tai vietä lomaasi hyvien äänikirjojen parissa. Kuuntelemalla äänikirjoja voi helposti hakea inspiraatiota talousasioiden hoitoon, yrityksen menestymiseen, rooliin johtajana tai uppoutua taloustieteen saloihin. Lataa äänikirjasovellus mobiililaitteellesi ja perehdy talous- ja bisnesmaailman kiinnostaviin ilmiöihin!