Elämäkerrat

Monia kiehtovat ihmisten tositarinat, koska niistä voi oppia uutta, ja usein paikkaansa pitääkin sanonta, että totuus on tarua ihmeellisempi. Elämäkerrat kertovat ihmisen elämänvaiheista ja tapahtumista ja valottavat kertojan henkilökohtaista kokemusta elämästä. Kuinka kiehtovaa on paneutua vaikkapa julkisuudesta tutun henkilön ajatuksiin, elämänvaiheisiin ja niihin puoliin, joita ei välttämättä tunne, jos seuraa vain henkilön julkisuuskuvaa. Toisten tarinoista voi löytää yllättäviä samaistumiskohtia omaan elämään ja ne voivat tarjota parhaimmillaan vertaistukea omaan tilanteeseen.

Elämäkerroista löytyy monen eri alan ihmisten henkilökuvia ja muistelmia. Nuoret mutta varhain menestyneet muusikot ja urheilijat kertovat elämäkerroissaan tiensä huipulle, matkan varren epäonnistumiset ja vaikeudet ja uran huippuhetket. Pitkän uran tehneiden poliitikkojen muistelmat valottavat politiikan maailmaa, päätöksentekoa ja yhteiskunnallista tilannetta. Historiallisesti merkittävien henkilöiden henkilökuvat opettavat uutta historiasta, henkilöstä itsestään ja sen ajan vallitsevasta ilmapiiristä. Koskettavat tositarinat selviytymisestä erilaisista elämänvaikeuksista ovat inspiroivaa ja mielenkiintoista kuunneltavaa.

Aki Hintsa - Voittamisen anatomia
Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin
Happoa lapsille
Läpi helvetin
Annimari Korte
Einari
Laiton lapsi - Värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa
Maailman onnellisin mies
Papan kanssa kahvilla
Pave Maijanen - Elämän nälkä
Rakkaudesta
Suo, kuokka ja Hollywood
Minä Elton John
Minä olen Anna Puu
Minä, Zlatan Ibrahimovic
Minun tarinani
Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7
Urheiluhullu
Äitiä ikävä
Älä sano että rakastat
Jere
Jörn Donner kuinka te kehtaatte
Kiira
LOIRI
Mercedes Bentso: ei koira muttei mieskään
Minna Kauppi - Suunta/vaisto
Musta tulee isona valkoinen
Rajoilla
Rikkaruoho
Syvään päähän: muistelmani
Tapsa
Tare

Äänikirjoina elämäkerrat heräävät henkiin

Äänikirja on miellyttävä tapa perehtyä elämäkertoihin ja eläytyä toisen ihmisen tosielämän kokemuksiin. Annat itsellesi hetken hengähtää laittamalla kuulokkeet korviisi, käperryt sohvalle ja sukellat äänikirjan pariin. Aika kuluu siivillä puuduttavan pitkillä ajomatkoilla, lennoilla tai työmatkojen aikana, kun voit kuunnella äänikirjoja. Äänikirjasovelluksissa on pitkä lista erilaisten ihmisten elämänkertoja, ajankohtaisista aina ajattomampiin klassikoihin.

Äänikirja kulkee kevyesti mukana mobiililaitteessa ja pysyt ajan hermolla elämäkertojen uutuuksista äänikirjapalvelun avulla, ja kuunneltuasi yhden voit siirtyä seuraavaan ilman tarvetta käydä selailemassa kirjaston tai kirjakaupan valikoimaa. Äänikirja toimii lomalla, arkena ja vapaa-aikana, sekä tarjoaa rentouttavia hetkiä milloin ja missä tahansa!

Kokeile elämäkertojen kuuntelua ilmaiseksi

Suuri valikoima elämäkertoja odottaa kuuntelemista, sinun on vain valittava, mihin mielenkiintoiseen äänikirjaan ensimmäiseksi kohdistat kiinnostuksesi. Äänikirjojen koko kirjasto onneksi kulkee äänikirjasovelluksen takia koko ajan mukanasi, joten voit valita sen, mikä eniten tempaa mukaansa tällä hetkellä.

Kokeile äänikirjoja maksuttomasti vähintään 14 päivää. Sivustoltamme löydät listattuina eri palvelut ja niiden tarjoamat ilmaiset kokeilujaksot. Muista vain irtisanoa tilaus, jos et jatka sitä kokeilujakson jälkeen. Viihtyisää aikaa äänikirjojen parissa!