Fantasia

Kaipaatko pakoa todellisuudesta? Fantasiakirjat ovat juuri oikea lääke siihen! Fantasiakirjallisuus on monipuolista ja voi vaihdella kauhun tyyppisestä kerronnasta ihaniin satumaailmoihin, olla lähellä tuntemaamme maailmaa ja arkea tai viedä muualle uusiin ulottuvuuksiin ja maailmoihin. Yhteistä kaikelle fantasialle on kuitenkin todellisuudesta poikkeaminen, tapahtui se sitten taruolentojen, kuvitteellisen maailman tai tapahtumattoman ajan kautta. Fantasiassa tapahtuu yliluonnollisia asioita, ihmeellisiä ja mahdottomia juttuja, joissa voivat seikkailla erilaiset olennot, ihmiset ja eläimet, ja tapahtumat voivat sijoittua tuntemattomiin maailmoihin.

Fantasian mukana voit päästä aikamatkalle, seikkailemaan haltioiden ja örkkien valtakunnissa, kohdata puhuvia eläimiä tai huomata, kuinka näennäisesti reaalimaailmaan sijoittuvassa tarinassa onkin yllättäviä, yliluonnollisia elementtejä. Fantasiakirjallisuus saa mielikuvituksen lentämään ja tarjoaa mainiota viihdykettä ja jännitystä, mutta myös herättää ajattelemaan vaihtoehtoisia maailmoja, yhteiskuntarakenteita ja tulevaisuudenkuvia. Äänikirjana fantasian luomaan maailmaan pääsee hyppäämään helposti eläytyen.

Alhambra
Enkelten verta
Gondolinin tuho
Haltiain verta
Harry Potter ja viisasten kivi
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Harry Potter ja Azkabanin vanki
harry-potter-ja-liekehtiva-pikari
Harry Potter ja Feeniksin kilta
harry-potter-ja-puoliverinen-prinssi
Harry Potter ja kuoleman varjelukset
Houkutus
Iso härkä
Kohtalon miekka
Odininlapsi
Renaten tarina
Salamurhaajan kohtalo
Tainaron
Tuonela
Viimeinen toivomus
Zoo City

Fantasiakirjat tarjoavat pakomatkan todellisuudesta

Fantasiakirjan kuunteleminen äänikirjana on elämys, kun voit uppoutua ihmeellisiin juonenkäänteisiin vaikka silmät kiinni ja kuvitella edessäsi kirjailijan luoman maailman. Sohvalla rentoutuen tai sängyssä silmät kiinni maaten kirjan tarina herää eloon. Äänikirjaa kuuntelemalla saat ajan kulumaan kovaa vauhtia, kun hyödynnät päivän sopivat hetket kuuntelemalla jännittävää fantasiakirjaa esimerkiksi työmatkoilla, pitkillä juna- tai bussireissuilla tai lennolla istuessa.

Fantasiakirjat sopivat yhtä hyvin lapsille ja nuorille kuin aikuisillekin. Fantasiaa on monta eri lajityyppiä ja äänikirjapalveluiden valtavasta valikoimasta voi kokeilla, mikä on itselle mieluisin. Fantasia kehittää mielikuvitusta ja luovuutta ja sillä saa taatusti vaihtelua mahdollisesti tylsältä tuntuvaan arkeen.

Aloita fantasiakirjan kuuntelu ilmaiseksi

Fantasiakirjallisuudesta on tullut vuosi vuodelta suositumpaa, ja niin myös äänikirjojen kuuntelusta, joten miksipä et yhdistäisi näitä kahta asiaa ja kokeilisi kuunnella fantasiakirjaa äänikirjana? Kaiken lisäksi se kulkee taskussasi älypuhelimessasi ja on kuunneltavissasi missä ja milloin tahansa.

Kokeile äänikirjoja ilman kuluja vähintään 14 päivän ajan ja hyödynnä sivustollamme esiteltyjen eri äänikirjasovellusten ilmaiset kokeilujaksot ennen kuin päätät, jatkatko tilausta kuukausihinnalla. Muista kuitenkin, että jos et jatka, sinun on irtisanottava tilauksesi. Valitse seikkailu, johon haluat heittäytyä ja aloita kuuntelu!