Valon antajat
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Valon antajat

Lokakuussa 2019 ilmestynyt "Valon antajat" on tunnetun juontaja-toimittaja Vappu Pimiän ja diplomi-insinööri, yritysvalmentaja ja menestystutkija Johanna Huhtamäen kirja kiitollisuudesta ja unelmista. Kirjan sanoma on tiivistettynä se, että kiitollisuus on avain onneen ja onnellisuus avain menestykseen. "Valon antajat" -kirjassa yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla henkisyys ja tiede. Teoksesta on saatavilla myös äänikirja, joka on kuunneltavissa äänikirjapalveluiden kautta.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Sisältö

"Valon antajat" -kirja kertoo, miten omista unelmistaan voi tehdä totta kiitollisuuden sekä itseensä uskomisen avulla. Tämä kirja ei kuitenkaan kerro pelkistä kiitollisuuden uskomuksista, vaan kirjan sanomaa tuetaan tieteellä. On muun muassa tieteen tukemaa todellisuutta, että kiitollisuuden ja itseensä uskomisen avulla voi saavuttaa omat unelmansa todeksi. Kirjassa esitellään lukuisia inspiroivia tieteellisiä faktoja ja tutkimuksia.

"Valon antajat" kertoo siitä, miten nykytutkimuksen valossa tiedetään, että unelmien ja menestyksen saavuttaminen ovat seurauksia onnellisuudesta – ja kiitollisuus on avain onneen. Kirjan sanoma on, että unelmien saavuttaminen ole vain harvojen ja onnekkaiden etuoikeus, vaan se on jotain sellaista, joka on meistä jokaisen ulottuvilla – kiitollisuuden ja itseensä sekä muihin uskomisen avulla.

Kritiikki

Kirjassa kuullaan kahden kirjailijan kaksi erilaista lähestymistapaa. Erilaisista lähestymistavoista huolimatta heitä yhdistää usko kiitollisuuteen ja mahdollisuuteen unelmien toteuttamiseen. Vapun usko siihen, että positiivinen energia laittaa hyvän kiertämään ja pyytämällä saa, näkyy kirjassa yhtä lailla kuin Johannan tieteellisempikin kanta. Johannalla on tietämystä kiitollisuuden voimasta, sillä hän on tutkija, joka tekee väitöskirjaa motivaation, menestyksen ja kiitollisuuden yhteyksistä.

"Valon antajat" -kirjaa on kehuttu lukijoiden keskuudessa juuri sen mielenkiintoisella tavalla henkisyyttä ja tiedettä yhdistelevästä sisällöstä. Erilaisia kiitollisuuden ja onnellisuuden uskomuksia kerrotaan todeksi tieteen avulla, mikä antaa monelle lukijalle uskoa kirjan neuvoihin. Lukijat ovat myös sanoneet, että kirja on saanut heidät pysähtymään ja ajattelemaan. Osa on kokenut, että teos on antanut jopa heidän elämänsä takaisin.

Kuuntele "Valon antajat" -kirjaa ilmaiseksi

Uudet käyttäjät voivat kokeilla kirjaa ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevien äänikirjasovellusten avulla. Useat äänikirjoja tarjoavat sovellukset ovat jo ottaneet "Valon antajat" -teoksen valikoimiinsa. Äänikirjasovellukset ovat mukava ja vaivaton tapa tutustua kirjoihin vaikkapa muun tekemisen ohessa. Kirjojen kuuntelu onnistuu helposti mobiililaitteen ja kuulokkeiden avulla esimerkiksi lenkkeillessä tai iltasatuna ennen nukkumaanmenoa. Uutena käyttäjänä voit nyt kokeilla kirjaa ilmaiseksi!