Vain yksi salaisuus
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Vain yksi salaisuus

"Vain yksi salaisuus" on Simona Ahrstedtin yhdeksäs täyspitkä romaani, jonka äänikirja ilmestyi tammikuussa 2019. Ahrstedt on pitkän linjan kirjailija, joka asuu Tukholmassa kahden teini-ikäisen lapsensa kanssa. Hän on erityisen suosittu naiskirjallisuuden parissa: tässä teoksessa pääset kurkistamaan seurapiirien samettiverhojen taakse!

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Seurapiirihurmuri

"Vain yksi salaisuus" on kertomus rikkaasta naistenmiehestä Alexanderista ja kansainvälistä avustustyötä tekevästä lääkäristä Isobelista. Alexander on tottunut viettämään railakasta elämää ja viettelemään naisen kuin naisen itselleen. Komea Alexander tunnetaankin turmeltuneena rikkaana poikana, jonka elämään kuuluu vain juhliminen ja naisten kaataminen.

Kun kaunis ja määrätietoinen kansainvälistä avustustyötä tekevä lääkäri Isobel astuu Alexanderin elämään, tulee hänelle vain yksi päämäärä: saada nainen valloitettua itselleen. Kirja kertoo todella värikkäästi kaksikon välisestä suhteesta, ja Ahrstedtin loistava kerronta saa kuulijan odottamaan jännittyneenä jokaista seuraavaa käännettä.

Jännitystä ja vaikeita valintoja

Kun Isobel saa selville, että hänelle tärkeä ja rakas avustusjärjestö on rahavaikeuksissa, hän alkaa epäillä Alexanderin olevan rahojen panttaamisen takana. Olisiko hänen sittenkin pitänyt suostua tämän seurapiirihurmurin isku yrityksiin, vaikka Alexander oli kaikkea, mitä hän ei miehestä olisi koskaan halunnut?

Simona Ahrstedt osaa kertoa tarinansa tavalla, jolla lukijan on mahdoton arvata tulevia käänteitä mutta samalla helppo kuvitella tilanne kuin elävästä elämästä tapahtuneeksi. Tässä romaanissa Ahrstedt on muuttanut aikaisempaa tyyliään, ja vaikka tarina eteneekin vähän töksähdellen, on se saanut paljon kiitosta osakseen lukijoiden keskuudessa.

Kuuntele "Vain yksi salaisuus" ilmaiseksi

"Vain yksi salaisuus" on nyt mahdollista kuunnella ilmaiseksi erilaisilla äänikirjasovelluksilla, jotka ovat helposti ladattavissa kännykkään, tablettiin tai tietokoneelle. Tämä tarjous koskee uusia käyttäjiä, ja äänikirjasovellusten ilmaisjaksot vaihtelevat eri sovellusten mukaan. Äänikirja on oiva tapa kuunnella kirjaa vaikka kuntosalilla tai muuten vain liikkeessä ollessa.