Vain yksi mahdollisuus
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Vain yksi mahdollisuus

Simona Ahrnstedt on alkujaan tšekkiläinen kirjailija, joka kuitenkin muutti perheineen Ruotsiin jo Ahrnstedtin ollessa 1-vuotias. Ahrnstedt perehtyy kirjoissaan ihmisen tunteisiin monelta eri kannalta. Hänen teoksiinsa kuuluu muun muassa "Vain yksi mahdollisuus". Se on julkaistu heinäkuussa 2019, ja siitä on tehty myös äänikirja.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

"Vain yksi mahdollisuus" kertoo tarinaa, jossa toimittaja Ambra Vinter lähetetään Pohjois-Ruotsiin Kiirunaan tekemään juttua. Kiiruna on Ambralle itselleen epämiellyttävä paikka, sillä se herättää hänessä ikäviä muistoja omasta lapsuudestaan. Ambra joutui isäpuolensa pahoinpitelemäksi juuri Kiirunassa, ja vuoden pimein aika tuntuu synkistävän muistoja entisestään.

Ambra on periksiantamaton, älykäs, moderni ja itsenäinen nainen. Tästä huolimatta Kiirunan pimeydessä ja synkkyydessä hän kohtaa miehen, joka on viedä häneltä jalat alta. Kirja kertoo elävästi siitä, kuinka kaksi täysin erilaista ihmistä voivat oppia ymmärtämään ja jopa rakastamaan toisiaan.

Mielipiteitä kirjasta

"Vain yksi mahdollisuus" on noussut kirjailijan edeltävien teosten tapaan huippusuosioon. Lukijat pitävät erityisesti Simona Ahrnstedtin kerronnallisesta tyylistä, jossa tunteita käsitellään laajasti ja henkilöhahmot käyvät läpi laajan skaalan erilaisia tunnetiloja inhosta intohimoon. Lukijat pitävät myös siitä, että kirja kertoo klassisen romanttista tarinaa.

Huolimatta siitä, että kyseessä on klassisen romanttinen rakkaustarina, ei kirja sorru liiaksi erinäisiin kliseisiin, vaan se kuvaa raikkaalla ja viihdyttävällä tavalla kahden ihmisen välille syntyvää tunnesidettä ja sen vaiheittaista kehitystä. Ambran hahmoon on helppo samaistua, ja hän herättää vaihtelevia tunteita tarinan edetessä.

Kuuntele "Vain yksi mahdollisuus" ilmaiseksi

Äänikirjojen parissa on mukava viettää aikaa rentoutuen, ja toisaalta samalla on mahdollista tehdä myös muita asioita. Mikäli äänikirjat eivät ennestään ole tuttuja, niihin voi tutustua erilaisten sovellusten kautta, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Tämän jakson aikana on mahdollista kuunnella ilmaiseksi myös "Vain yksi mahdollisuus" -kirjaa.