Uneton Manhattanilla
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Uneton Manhattanilla

"Uneton Manhattanilla" on toinen osa huippukirjailija Sarah Morganin kirjoittamasta From Manhattan with Love -kirjasarjasta. Morgan on maailmanlaajuisesti erittäin tunnettu kirjailija ja onkin kirjoittanut useita bestseller-teoksia. Vuonna 2016 ilmestynyt "Uneton Manhattanilla" on jälleen yksi uusi lisä Morganin huipputeosten joukkoon. Myöskin teoksen äänikirja on nyt saatavissa.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Tarina

"Uneton Manhattanilla" kertoo Paigesta, jonka elämä näyttäisi olevan täysin mallillaan. Ystäväpiiri ja työasiat ovat kunnossa, kunnes Paige kohtaa odottamattomia vastoinkäymisiä ja menettää työpaikkansa. Hän on nyt kokonaan uudessa tilanteessa. Rauhallinen ja määrätietoinen nainen joutuu kohtaamaan elämän nurjan puolen täysin yksin.

Tarinaan liittyy myös Paigen nuoruuden ihastus, hänen veljensä paras ystävä Jake, joka on sattumoisin myös ainoa henkilö, joka voi auttaa Paigea saamaan elämänsä raiteilleen. Kirja johdattelee lukijansa tapahtumiin, joissa Paige joutuu viettämään unettomia öitä löytääkseen tasapainon työasioihin sekä tunteisiinsa Jakea kohtaan.

Kritiikki

"Uneton Manhattanilla" on saanut useissa arvosteluissa varsin hyvän vastaanoton. Sarah Morganin mukaansatempaavaa tyyliä kertoa rakkaustarinoita suitsutetaan myöskin lukijoiden omilla, kirjallisuuteen keskittyvillä keskustelufoorumeilla. Koko kirjasarjan kehutaan olevan kohderyhmälleen loistava lukukokemus, ja "Uneton Manhattanilla" -kirjan arvioidaan olevan jopa kirjasarjan kokonaisvaltaisin ja paras teos.

Kirjan henkilöhahmojen kuvailua on useissa arvosteluissa kehuttu varsin onnistuneeksi. Määrätietoinen Paige ja mystinen sydäntensärkijä Jake ovat tyyliltään juuri ne kaksi klassista hahmoa, joita tämänkaltainen kirja onnistuakseen kaipaa. Kirjan kerrotaan myös leikittelevän ainutlaatuisella ja lämpimällä tavalla ystävyyden, lojaaliuden sekä särkyneiden sydänten viidakoissa.

Kuuntele "Uneton Manhattanilla" ilmaiseksi

Äänikirja on upea tapa yhdistää kirjaharrastus muuhun arkeen. Useat äänikirjojen kuunteluun soveltuvat palvelut Suomessa tarjoavat "Uneton Manhattanilla" -kirjan sekä muita lukuisia teoksia ilmaiseksi uusien käyttäjien tervetuliaistarjouksina. Äänikirja on helppo, vaivaton tapa päästä nauttimaan kirjallisuudesta: se on kuunneltavissa missä tahansa ja milloin vain haluat!