Tulevaisuuden lukujärjestys
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Tulevaisuuden lukujärjestys

"Tulevaisuuden lukujärjestys" on Perttu Pölösen opas omien inhimillisten taitojen kehittämiseen. Kirja kertoo, miten meidän kannattaa digitalisoituvassa maailmassa kehittää inhimillisiä taitoja, kuten luovuutta, mielikuvitusta ja empatiaa, oman onnellisuutemme ja menestyksemme hyväksi. Vuonna 2019 ilmestynyt kirja on ilmestynyt jo myös äänikirjana.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Sisältö

Tulevaisuuden menestyjien kannattaa keskittyä kehittämään henkisiä taitojaan yhä digitalisoituvassa maailmassa. Nämä inhimilliset ominaisuudet erottavat meidät koneista ja tekevät meistä sekä onnellisia että korvaamattomia. Tulevaisuuden lukujärjestys on opas näiden tärkeiden tulevaisuuden taitojen kehittämiseen. Tulevaisuutesi saattaa kiittää sinua tämän kirjan lukemisesta!

Kirjaan on koottu lista tärkeitä tulevaisuuden taitoja, ja sen keskiössä ovatkin pehmeät arvot. Tämän lisäksi kirjassa kuitenkin puhutaan paljon myös teknologiasta ja esimerkiksi somesta. Teoksessa esiteltäviä tärkeitä tulevaisuuden taitoja ovat esimerkiksi kommunikaatio, intohimo, moraali ja yrittäjyys. Kirjailija on myös höystänyt neuvoja omakohtaisilla tarinoillaan.

Kirjailija ja kritiikki

Kirjan kirjoittaja Perttu Pölönen on vasta 24-vuotias säveltäjä, futuristi ja yksi Suomen suosituimmista puhujista. Otavan kustantama "Tulevaisuuden lukujärjestys" on Pölösen esikoistietokirja. Hän on muun muassa opiskellut tulevaisuuden teknologioita NASA:n kampuksella ja kiertää puhumassa Suomessa ja maailmallakin tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista.

"Tulevaisuuden lukujärjestys" on saanut hyvin positiivista palautetta suomalaisten lukijoiden keskuudessa – moni sen lukijoista on arvostellut kirjan viiden tähden kirjaksi ja teokseksi, joka jokaisen kannattaisi lukea. Kirjailija on saanut runsaasti huomiota Suomessa, ja hän sekä hänen esikoisteoksensa ovatkin olleet esillä Suomen tiedotusvälineissä.

Kuuntele "Tulevaisuuden lukujärjestys" -kirjaa ilmaiseksi

Uudet käyttäjät voivat kuunnella kirjaa ilmaiseksi useiden kotimaisten äänikirjasovellusten kautta. Sovellusten lataaminen on helppoa, ja kirjan kuunteleminen onnistuu missä vain. "Tulevaisuuden lukujärjestys" on nyt kuunneltavissa useissa äänikirjoja tarjoavissa palveluissa. "Tulevaisuuden lukujärjestys" -äänikirjaan luo lisää syvyyttä se, että kirjailija lukee kirjansa äänikirjaversion itse.