Toscanan tytöt
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Toscanan tytöt

Toscanan tytöt on Lori Spielmanin uutuuskirja, jossa kirjailija kertoo kahden sisaruksen erilaisista näkökulmista ja suhtautumisesta elämään. Spielman on kotoisin Yhdysvaltain Michiganista, ja hänen tähän asti tunnetuin kirjansa on Kymmenen unelmaani. Muita Spielmanin teoksia ovat myös Sanoja sydämestä ja Kivi sydämeltä. Spielman on toiminut aiemmin puheterapeuttina, mutta on sittemmin keskittynyt päätoimiseen kirjoittamiseen.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Tarina

Spielmanin uutuuskirja Toscanan tytöt kertoo kahdesta serkusta Emiliasta ja Lucysta ja heidän isotädistään Poppysta. Suvussa huhutaan olevan vanha kirous, jonka Filomena Fontana langetti siskolleen yli 200 vuotta sitten. Kirouksen vuoksi suvun naiset, jotka ovat toisena syntyneitä, tuntuvat kokevan käsittämätöntä epäonnea rakkaudessa. Suvussa ollaan kuitenkin reippaasti eri mieltä siitä, onko kyseessä todella kirous.

Onnellinen sinkku Emilia työskentelee leipurina ja on elämäänsä todella tyytyväinen. Hänen mielestään kyse on ainoastaan hupsusta sattumasta. Rakkaudennälkäinen serkku Lucy puolestaan on epätoivoinen ja haluaa keinolla millä hyvänsä murtaa kirouksen. Toscanan tytöt sijoittuu Italiaan, jonne tyttöjen isotäti kutsuu heidät ja lupaa auttaa heitä rikkomaan Filomenan langettaman kirouksen ja löytämään todellisen rakkauden.

Mielipiteitä kirjasta Toscanan työt

Toscanan tytöt on herättänyt runsaasti mielipiteitä lukijoissa, ja suurin osa on ollut positiivisesti yllättyneitä kirjan käänteistä, kuten siitä, miten synkät perheen salaisuudet paljastuvatkin olevan jotain aivan muuta kuin todellisuudessa odottaisi niiden olevan. Lukijat pitivät myös elävästä ja mukaansatempaavasta kuvauksesta Italian maisemista, ja lukija voi todella eläytyä vallitsevan ympäristön tunnelmaan ja ilmapiiriin.

Spielmanin teos on saanut kiitosta myös siitä, kuinka elävästi hän kuvaa hahmojensa ajatusmaailmaa ja ihmissuhteita näiden välillä. Hahmoihin on saatu tietynlaista syvyyttä niin, että ne jäävät varmasti lukijalle mieleen. Toscanan tytöt on paikoin varsinaista tunteiden vuoristorataa ja paikoin taas riemastuttava ja kepeää luettavaa. Kirja houkuttelee jatkuvasti jatkamaan vielä yhden sivun, eikä lukemista malttaisi lopettaa.

Kuuntele Toscanan tytöt ilmaiseksi!

Äänikirjojen kuunteleminen on tuonut kirjat takaisin monen kiireiseen arkeen ja tarinat tekevät esimerkiksi kuntoilusta, siivoamisesta ja työmatkoista huomattavasti miellyttävämpiä. Toscanan tytöt on saatavilla äänikirjana useiden eri Suomessa toimivien sovellusten kautta, joista monet tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Tämän jakson aikana on mahdollista kuunnella kirjoja ilmaiseksi tietyn aikavälin ajan, ja se kannattaakin hyödyntää kuunnellakseen Spielmanin uutuusteoksen läpi.