Syvään päähän: muistelmani
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Syvään päähän: muistelmani

WSOY:n kustantama Syvään päähän: muistelmani on Jari Lindströmin kirjoittama muistelmateos. Teos on julkaistu toukokuussa 2020.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Kirjoittaja Jari Lindström (s.1965) on kuusankoskelainen työväenluokkainen paperimies, joka liittyi Perussuomalaisiin tultuaan irtisanotuksi Voikkaan paperitehtaalta 22 vuoden uran jälkeen. Toukokuussa 2020 julkaistu muistelmateos kertoo hänen matkastaan poliittisen uransa huipulle ja takaisin. Matkan varrelle mahtuu puolueen hajoaminen sekä henkilökohtainen burnout. Lindström on myös innokas voimailun ja lukemisen harrastaja.

Matka huipulle

Kirjassaan Jari Lindström kertoo avoimesti, miltä poliitiikka tuntuu. Hänen poliittisen uransa varrelle on mahtunut maahanmuuttokriisi, perussuomalaisten hajoaminen, henkilökohtainen burnout sekä vihatun aktiivimallin läpivieminen. Hän on aina pyrkinyt olemaan rehellinen ja seisomaan rohkeasti päätöstensä takana. Syvään päähän: muistelmani kertoo Jari Lindströmin omin sanoin, miltä tämä kaikki tuntui ja miksi kirjassa kerrotut asiat tapahtuivat.

Syvään päähän: muistelmani on saanut hyvän vastaanoton lukijoiden keskuudessa ja kirjassa syntyy kuva suoraselkäisestä paperimiehestä politiikan huipulla. Koska Jari Lindström ei ole ammattikirjailija, kirja on saanut osakseen myös kritiikkiä liiallisen jutustelevasta tyylistään, mutta toisaalta juuri kirjan konstailematon tyyli kerää myös kehuja. Kirjan tekstiin on helppo jokaisen kuulijan samaistua.

Rehellinen poliitikko

Jari Lindström kertoo muistelmateoksessaan elämästään politiikan keskellä. Tavallisen paperitehtaan työntekijän elämä poliitiikan huipulla ei ole aina ollut helppoa. Ministerivuosiin on mahtunut suuria poliittisia päätöksiä ja myös romahduksia. Matka paperitehtaalta ministeriksi on ollut pitkä ja vaatinut kirjoittajalta paljon. Kirjasta käy ilmi, että kirjoittaja tietää, mistä puhuu. Hänellä on kokemusta ja ammattitaitoa.

Kirja vetoaa ihan jokaiseen lukijaan ja kuulijaan, sillä se on muistelmateos tavallisesta ihmisestä, joka nousi nopeasti polittikan huipulle ja tuli sieltä rysähtäen alas. Kirja on saanut hyvän vastaanoton ja sitä on luonnehdittu mielenkiintoiseksi ja mukaansatempaavaksi. Kirjailijaa on kuvailtu rehelliseksi ja solidaarikseksi henkilöksi, joka kantaa vastuun teoistaan ja seisoo sanojensa takana.

Kuuntele Syvään päähän: muistelmani ilmaiseksi

Syvään päähän: muistelmani on kirja, joka vetoaa lukijoihin rehellisyydellään. Jari Lindström on tavallinen, rehellinen, suomalainen mies, joka harrastaa voimailua ja joka on kivunnut työväenluokasta valtion huipulle ja tullut sieltä alas. Lindströmin epäakateeminen tyyli on mukavaa luettavaa ja kuunneltavaa. Uudet käyttäjät voivat kokeilla kirjaa ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevilla äänikirja-applikaatioilla.