Supermarsu pelastaa silakat
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Supermarsu pelastaa silakat

"Supermarsu pelastaa silakat" on kolmas "Supermarsu"-sarjassa ilmestynyt kirja. Tällä kertaa Emilia saa kaikkien aikojen Supermarsu-tehtävän: pelastaa koko Itämeren silakat! Onko tehtävä liian vaikea jopa Supermarsulle? Paula Norosen luoma hahmo ilahduttaa lapsia sekä aikuisia riemukkailla tarinoillaan. Kuuntele äänikirja ja lähde mukaan seikkailuun!

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

"Supermarsu pelastaa silakat" kertoo 11-vuotiaasta Emiliasta, joka lemmikkimarsunsa puraisun seurauksena saa supervoimat! Tässä tarinassa Emilia palaa kouluun kesälomien jälkeen vain kuullakseen rehtorin ilmoittavan, että koulussa on homeongelma. Kotonakaan eivät asiat mene hyvin, sillä äiti on päättänyt hankkia itselleen uuden, ärsyttävän poikaystävän.

Ongelmia tuottaa myös Emilian paras kaveri Simo, joka konsulttifirmasta töitä saatuaan alkaa käyttäytyä oudosti. Kaiken tämän päälle Emilia saa tehtäväkseen pelastaa koko Itämeren silakat! Paula Norosen kirjat eivät jätä ketään kylmäksi, vaan nappaavat koko perheen mukaansa huimiin ja huumorilla höystettyihin seikkailuihin

Arvio

Supermarsu on seikkailuillaan ilahduttanut jo yli 10 vuoden ajan. Kirjat ovat saaneet valtavasti kehuja ja kiitosta niin vanhemmilta lukijoilta kuin virallisiltakin tahoilta. Supermarsu on houkuttanut lukemaan lapsia, jotka aiemmin eivät ole kirjoista piitanneet. "Supermarsu"-kirjat ovat myös useaan otteeseen saaneet Finlandia Junior -palkintoehdokkuuksia.

Supermarsun suosio on vienyt tarinan valkokankaalle asti. Kirjailija Paula Noronen muistaa vieläkin, kuinka idea Supermarsusta ilmestyi hänen mieleensä yli 10 vuotta sitten. Noronen pitää tärkeänä, että lastenkirjat sisältävät myös tärkeän viestin. "Supermarsu pelastaa silakat" -kirjassa hän toivoo, että lapsille jää jotain mieleen luonnonsuojelun merkityksestä.

Kuuntele "Supermarsu pelastaa silakat" -kirjaa ilmaiseksi

Äänikirja on kätevä ja hauska tapa kokea kirja. Sitä voi kuunnella muun puuhailun ohessa tai vain rauhoittua ja antaa tarinan viedä. Jos et ole vielä tutustunut äänikirjojen maailmaan, nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen, sillä monet äänikirjasovellukset tarjoavat mahdollisuuden kuunnella "Supermarsu pelastaa silakat "-kirjan ilmaisen kokeilujakson aikana.