Suo, kuokka ja Hollywood
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Suo, kuokka ja Hollywood

Suo kuokka ja Hollywood on Ismo Leikolan ja hänen vaimonsa Angelika Leikolan kirjoittama, vuonna 2021 julkaistu kertomus heidän elämästään Amerikasta.

Kirjassa päästään sukeltamaan pariskunnan muuttokokemukseen ja sen tuomaan kulttuurisokkiin. Tämän lisäksi kirjassa kurkistetaan stand up -komiikan kulissien taakse, puhutaan parisuhteesta ja mietitään koronaviruksen vaikutusta elämään. Kirja on kirjoitettu Leikolalle ominaisella huumorilla, ja sitä on luvassa lisää, kun äänessä on Leikola itse.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

Suo kuokka ja Hollywood on kertomus stand up -koomikko Ismo Leikolan ja hänen vaimonsa Angelikan elämänmuutoksesta ja sen tuomista haasteista. Pariskunta muutti Yhdysvaltoihin vuonna 2015 ja saivat kokea todellisen kulttuurisokin. Tuttu ja turvallinen Suomi vaihtui äkkiä tuntemattomaan ja monimutkaiseen Los Angelesiin.

Suo kuokka ja Hollywood tuo hyvin esille Suomen ja Amerikan eroja jokapäiväisissä asioissa. Jopa asunnon vuokraaminen ja kaupunkiin asettuminen tuntuvat mahdottomilta ja samaan aikaan pitäisi vielä lähteä luomaan uraa täysin uudessa maassa. Ismo Leikolan itsensä kertomana on äänikirjan kuunteleminen hauskempaa kuin kirjan lukeminen.

Kritiikki

Suo, kuokka ja Hollywood on tarina Ismo Leikolan ja hänen vaimonsa Angelika Leikolan Amerikan vuosista 2015-2020. Kirjassa käydään läpi huumorilla höystettynä viisumien ja erilaisten lupien hakemisesta ja kulttuurierosta Suomen ja Yhdysvaltojen välillä sekä Ismon uran luomisesta aina pariskunnan suhteeseen sekä siihen, miten korona vaikutti heidän elämäänsä.

Kirjassa sukelletaan stand up-kulisseihin ja Leikolat kertovat hauskasti ja viihdyttävästi kahdesta eri maasta, omasta parisuhteestaan sekä heidän purentavikaisesta koirastaan. Vaikka kirja onkin lupsakka ja taattua Ismo Leikolan huumoria, on se toisaalta myös kasvutarina siitä, miten viihteen ammattilainen lähtee luomaan uraa vieraassa maassa.

Kuuntele ”Suo, kuokka ja Hollywood” -äänikirjaa ilmaiseksi

Voit kuunnella Ismo ja Angelika Leikolan Suo kuokka ja Hollywood kirjan useissa eri äänikirjasovelluksissa Suomessa. Ja uutena käyttäjänä sinulla on mahdollisuus kuunnella tämä kirja ilmaiseksi useissa äänikirjasovelluksissa. Jos et ole vielä kokeillut äänikirjoja, niin nyt sinulla on tähän oiva tilaisuus. Etu, joka kannattaa ehdottomasti napata itselleen!