Sinä pystyt
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Sinä pystyt

"Sinä pystyt" on hyvinvointivalmentaja ja personal trainer Nanna Karalahden elokuussa 2019 julkaistu kirja elämäntapamuutoksesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Nanna kertoo omien kokemustensa kautta tasapainon löytymisestä ja kulkee samalla life coachina kuuntelijan mukana. Kyseessä on inspiroiva motivaatiokirja kohti omaa elämänmuutosta. "Sinä pystyt" -teoksesta on julkaistu myös äänikirja, joka on kuunneltavissa äänikirjapalveluiden kautta.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Sisältö

"Sinä pystyt" -kirjassa Nanna Karalahti avaa omien kokemustensa kautta sitä, kuinka voi löytää tasapainon työn, perheen ja parisuhteen aallokossa. Kirjassa Nanna puhuu inspiroivasti elämäntapamuutoksesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Nannan mukaan elämäntapa muodostuu oikeista valinnoista jokaiselle omalla tavalla. Kirjoittaja sanoo, että olivatpa tavoitteet elämänhallintaan, treenaamiseen tai hyvinvointiin liittyviä, ne on mahdollista saavuttaa.

Kirja kertoo Nanna Karalahden omista kokemuksista, mutta Nanna kulkee silti lukijan mukana itse valmentaen ja opastaen lukijaa tavoitteitaan kohti. Kirjassa kuullaan selkeitä ohjaavia esimerkkejä, joiden avulla oman unelmansa tavoittelu voi helpottua. "Sinä pystyt "-teoksessa kuullaan Nannan lisäksi myös hänen luomansa suositun Herotreeni-valmennuskonseptin valmentajien vinkkejä elämään. Herotreeni on uuden ajan valmennuskonsepti, jossa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kritiikki

"Sinä pystyt" -kirja on saanut positiivista palautetta ja innostanut monia kohti elämäntapamuutosta. Se ei ole mikään ihme, sillä Nanna kertoo kirjassa kokemustensa ja osaamisensa kautta niin inspiroivia tarinoita tosielämästään kuin myös vinkkejä kuuntelijoita varten. Moni kirjan kuuntelija pystyy samaistumaan niin kahden pienen lapsen äitinä kuin yrittäjänäkin toimivan kirjailijan kiireiseen elämään.

Moni on pitänyt kirjassa siitä, että se muistuttaa, ettei kaiken tarvitse olla aina täydellistä. Se myös kannustaa etenemään pienin askelin, jolloin unelmien saavuttaminen on mahdollista. Moni on saanut "Sinä pystyt" -teoksen kuunneltuaan tai luettuaan myös inspiraatiota ja voimaa tehdä päätös oman elämäntapamuutoksen suhteen. Toisaalta kirja saattaa sisältää monia ennestään tuttuja asioita muihin hyvinvointikirjoihin jo tutustuneille.

Kuuntele "Sinä pystyt" -kirjaa ilmaiseksi

Uudet käyttäjät voivat kokeilla kirjaa ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevien äänikirjasovellusten kautta. Äänikirjat ovat mukava ja vaivaton tapa kuunnella kirjoja juuri silloin kuin sinulle itsellesi sopii. Kirjojen kuunteleminen onnistuu helposti mobiililaitteen ja kuulokkeiden avulla esimerkiksi lenkillä käydessä tai iltasatuna nukkumaan mennessä. Monet äänikirjasovellukset ovat jo ottaneet valikoimiinsa Nanna Karalahden "Sinä pystyt" -kirjan.