Saa mitä haluat
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Saa mitä haluat

Ilkka Koppelomäen kirjoittama "Saa mitä haluat" on vuonna 2018 julkaistu kirja, joka pohjautuu kirjailijan saman nimiseen valmennukseen. "Saa mitä haluat" on kirja kaikille niille, jotka haluavat muutosta elämäänsä. Se on opas itsensä kehittämiseen, omien tavoitteidensa toteuttamiseen sekä vastuun ottamiseen elämästä. "Saa mitä haluat" -kirjasta on julkaistu myös äänikirja, joka on kuunneltavissa äänikirjasovellusten kautta.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Sisältö

"Saa mitä haluat" -kirja antaa jotain jokaiselle muutosta kaipaavalle lukijalle tai kuuntelijalle. Se sopii yhtä hyvin niin ensimmäiseksi itsensä kehittämisen kirjaksi kuin myös jopa vuosikymmeniä itseään valmennuksilla ja kirjoilla kehittäneille kuuntelijoille. Kirja auttaa kehittämään itseään ja löytämään uskoa itseensä ja unelmiinsa sekä niiden toteuttamiseen. Se antaa myös työkaluja hankalista elämäntilanteista selviämiseen.

"Saa mitä haluat" auttaa kuuntelijaa pääsemään omiin tavoitteisiinsa – myös niihin, joita ei vielä itse tunnista. Tämä teos kannustaa jokaista elämään omannäköistään elämää ja meitä suomalaisia toimimaan enemmän yhdessä. Kirja vie kuuntelijan matkalle, joka mahdollistaa jopa sellaisten muutoksien tekemisen, joita saattaa pitää vielä mahdottomina. Kirja antaa kuuntelijalle käytännönläheisiä vinkkejä, joiden avulla voidaan oppia pääsemään asettamiinsa tavoitteisiin.

Kritiikki

Saa mitä haluat -teoksen kirjoittaja Ilkka Koppelomäki valmentaa ihmisiä johtamaan paremmin omaa elämäänsä, ja hän on auttanut lukuisia ihmisiä niin henkilökohtaisesti, ryhmävalmennuksilla kuin kirjansakin avulla. Monia inspiroinut ja auttanut "Saa mitä haluat" -kirja onkin saanut positiivista palautetta ja vahvoja suositteluja lukijoilta, joihin kuuluvat niin ammattiurheilijat, valmentajat kuin myös monien muidenkin ammattien edustajat.

"Saa mitä haluat" -kirja inspiroi monia ihmisiä myös siksi, että se antaa kaikille jotakin, olitpa sitten työelämässä, työtön tai vaikkapa kotiäiti tai koti-isä. Se sopii muutosta kaipaavien lisäksi myös ihmisille, joilla on kaikki heidän mielestään jo hyvin. Kirjaa on sanottu muun muassa silmiä avaavaksi lukukokemukseksi ja inspiroivaksi kirjaksi, joka antaa voimakkaita harjoituksia ja kirkastaa tavoitteita.

Kuuntele kirjaa "Saa mitä haluat" ilmaiseksi 40 päivän ajan

Uudet käyttäjät voivat kokeilla kirjoja ilmaiseksi useiden Suomessa saatavilla olevien äänikirjasovellusten kautta. Saa mitä haluat löytyy jo useiden äänikirjasovellusten valikoimasta. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa ja vaivatonta, ja niitä voidaan kuunnella juuri silloin kuin itse halutaan. Ne saa helposti mukaansa mobiililaitteen avulla esimerkiksi lenkille tai linja-autoon. Voit kokeilla "Saa mitä haluat" -kirjaa ilmaiseksi useissa sovelluksissa.