Reissukirja
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Reissukirja

"Reissukirja" on Rauli Virtasen vuonna 2014 ilmestynyt kuvaus maailmanmatkaajan kokemuksista. Rauli vie lukijansa matkalle sinne, minne muut eivät uskalla. Kirja sisältää matkakokemuksia viideltä vuosikymmeneltä – lähde Raulin matkassa pakkolaskulle Amazonien viidakkoon, pahamaineisimpien sissien tukikohtaan tai pommisateeseen – tämä äänikirja ei sisällä aivan tavallisia matkustustarinoita!

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Sisältö

"Reissukirja" ei ole fiktiivinen kertomus, vaan matkaelämäkerta täynnä jännittäviä tositarinoita maailman jokaisesta kolkasta. Kirjailija Rauli Virtanen aloitti reppureissaamisen jo aikana ennen internetiä ja interrailia, ja hän on koonnut tähän kirjaan unohtumattomimmat kokemuksensa matkojensa varsilta aina hänen ensimmäisestä lentomatkastaan alkaen.

"Reissukirja" vie lukijan sinne, missä tapahtuu. Vuosikymmeniä matkustanut ja maailman kaikissa 194 itsenäisessä valtiossa vieraillut kokenut matkaaja ja kirjailija Rauli Virtanen kertoo värikkäin sanoin kirjassaan asioista, joita ei tavallisilla lomamatkoilla koeta. Rauli myös saunoo ympäri maailman – pohtien samalla esimerkiksi Suomea ja maailman menoa.

Kirjailija ja kritiikki

Virtanen on kokenut matkailija, freelancetoimittaja, tietokirjailija sekä ohjaaja. Kirjailija tunnetaan erityisesti hänen maailman kriisialueilla tekemistään reportaaseista. Raulin artikkelit ja dokumentit ovat olleet esillä myös kansainvälisissä tiedotusvälineissä, ja hänet on palkittu uransa aikana useita kertoja muun muassa Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla ja Urho Kekkosen 70-vuotisjuhlasäätiön tunnustuspalkinnolla.

"Reissukirja" on saanut Suomessa paljon positiivista palautetta. Kirjaa on kehuttu sen avaamasta mielenkiintoisesta näkökulmasta. Kirjan sisältöä on sanottu myös sekä hurjaksi että hauskaksi. Osa lukijoista on kuitenkin sitä mieltä, että kirjan alun yksityiskohtainen ja tarinallinen kerronta muuttuu kirjan loppua kohden hieman luettelomaiseksi tekstiksi.

Kuuntele "Reissukirja" ilmaiseksi

"Reissukirja" on nyt kuunneltavissa äänikirjasovellusten kautta! Äänikirjasovellukset tarjoavat helpon ja mukavan tavan kokea kirja missä ja milloin tahansa. Äänikirjojen kuunteleminen onnistuu helposti mobiililaitteen, sovelluksen ja kuulokkeiden avulla. Uudet käyttäjät voivat nyt kokeilla kirjaa ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevien äänikirjapalveluiden kokeilujaksoja hyödyntäen!