Rakkaudesta
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Rakkaudesta

Jani Toivola julkaisi kirjan Rakkaudesta toukokuussa vuonna 2021. Kirja kertoo kirjailijan omista kokemuksista mm. seksuaalisuuteen ja miehisyyteen.

Toivola on kirjailijan ammatiltaan lisäksi myös juontaja, näyttelijä, tanssija sekä yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän oli ensimmäinen tummaihoinen kansanedustaja Suomessa. Toivola on aiemmin julkaissut kolme kirjaa, jotka ovat sisällöiltään olleet puhuttelevia ja näkökulmia avaavia. Tuttuun tapaan uusimmassa kirjassa Toivola kertoo rehellisesti vähemmistöjen elämästä.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Tarina

Toivola kertoo kirjassaan Rakkaudesta kuinka on jo lapsuudestaan saanut taistella paikastaan yhteiskunnassa ja tasa-arvoisena ihmisenä, jota on kuultu. Hän käsittelee kasvutarinaansa nuoruuden peloista ja häpeästä, kuinka etsi vastauksia eri kysymyksiin koko läsnäololle elämässä ja miten lopulta oivalsi maailman olevan myös avoin ja ymmärtäväinen.

Vaikka Toivola on kirjoittanut kirjan perustuen omaan elämäänsä, on siinä myös mukana yleisesti asiaa rakkaudesta ja kuinka rakkaus ei ole riippuvainen kenenkään seksuaalisesta suuntautumisesta tai ihonväristä. Kirja on kokoelma novellimaisia tekstejä, jotka on jaettu selkeästi pysyen käsiteltyissä aiheissa. Tarinan kuunteleminen on mielekästä ja sujuvaa.

Kritiikki

Ei varmasti ole yllättävää, että vähemmistöjä edustava yksinhuoltajaisä ja julkisuudessa työskentelevä henkilö joutuu usein kritiikin ja harmillisesti myös vihapuheen kohteeksi. Useimmalla suomalaisella tuntuu olevan jokin mielipide Toivolasta ja tällainen käyttäytyminen näkyy ainakin sosiaalisessa mediassa meille muillekin ihmisille. Kirja rakkaudesta on kuitenkin saanut tähän asti hyviä arvosteluita.

Kirjan sanotaan olevan rehellinen, tunteikas ja silmiä avaava. Sellainen kirja, jota voi lukea uudestaan ja uudestaan, pysähtyä välillä pohtimaan asioita. Jopa osin rujon realistinen kertominen tuo kuuntelijalle koko herkkyyden kauneuden esille. Jokaisen täytyisi päästä kuulemaan Toivolan kertoma tarina, joka on täysin totta.

Kirja rakkaudesta kuunneltavana nyt ilmaiseksi

Äänikirja on helppo tapa ammentaa uutta tietoa ja kokemuksia. Kuunteleminen onnistuu helposti muun tekemisen ohella, olit sitten tiskaamassa astioita tai kävelyllä. Suomessa saatavat äänikirjapalvelut ovat ottaneet valikoimiinsa Jani Toivolan kirjan Rakkaudesta. Jos et vielä ole asiakas, saat ilmaisen kokeilujakson maksutta. Mielenkiintoisia lukuhetkiä.