Pyramidi
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Pyramidi

Alun perin kovakantisena kirjana vuonna 2009 julkaistu Pyramidi on Pauliina Suden kolmas romaani. Kirja on kurkistus maailman parhaan vuotuisen kasvupotentiaalin omaavaan liiketoimintamalliin. Verkostomarkkinointi on ajankohtainen asia edelleen, ja Suden teos kertoo lukijoilleen ja kuuntelijoilleen tiukkoja faktoja mielipiteitä jakavasta liiketoimintametodista. Kirja lupaa muuttaa tiedoillaan lukijansa elämän suunnan!

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Sisältö

Pyramidi johdattelee verkostomarkkinoinnin saloihin. Se kertoo mielenkiintoisen tarinan naisesta, joka haluaa menestyä sekä myös menestyjistä, jotka haluavat vielä enemmän. Teos kuvaa liiketoimintaa, jossa ei ole aina aivan selvää mitä myydään tai mitä ostetaan. Onko kaikki kaupan ystäviä, sukulaisia ja itsekunnioitusta myöten? Onko verkostomarkkinointi huijausta vai kannattava liiketoimintamuoto?

Keskeisenä teemana kirjassa on tietenkin myös raha, sillä rahahan kiinnostaa meitä kaikkia. Pyramidi ei ole kuitenkaan pelkästään perinteinen tyylilajinsa tietokirja, sillä asiat on kerrottu tarinoiden kautta. Kirjan tarinat on jaettu oivaltavasti osiin kivilaatujen mukaan. Jalokivien nimiä käytetään usein oikeastikin verkostomarkkinoinnissa kuvaamaan tasoja, joista muodostuu pyramidikuvio.

Kritiikki

Pauliina Suden Pyramidi sai etenkin ilmestymisensä aikoihin runsaasti huomiota suomalaisessa mediassa. Kirjasta on puhuttu runsaasti niin aikakauslehdissä, radiossa kuin lukijoidenkin keskuudessa. Kirjaa on kehuttu mediassa sen hyvästä kuvauksesta verkostomarkkinoinnista. Kirja kertoo muun muassa selkeästi sen, miten verkostomarkkinoinnin kupla oikein muodostuu ja miten tämän liiketoimintamallin pyramidikuvio toimii.

Kirja on saanut osakseen myös hieman kritiikkiä. Joidenkin lukijoiden mielestä kirjailija osoittaa tapahtumien kautta liikaa omaa tiukkaa kritiikkiään verkostomarkkinoijia kohtaan. Teos on kuitenkin vankkoihin faktoihin perustuva ja se tarjoaa lukijoilleen oppitunnin sinisilmäisyydestä. Kirjaa on sanottu myös dekkarin tavoin eteneväksi, sillä yllätykset seuraavat toisiaan. Loppuratkaisu on saanut monet kyseenalaistamaan oman arviointikykynsä.

Kuuntele Pyramidi ilmaiseksi

Uudet kuuntelijat voivat nyt kuunnella Pyramidi-kirjan ilmaiseksi Suomessa saatavilla olevien äänikirjapalveluiden kautta! Äänikirja on moderni kirjamuoto, joka kulkee helposti älypuhelimen tai tabletin mukana minne tahansa. Kirja on helppo ottaa mukaan lenkille, kuntosalille tai vaikkapa rannalle kauniina kesäpäivänä. Kokeile äänikirjapalvelua maksutta ja kuuntele valaiseva ja jännittävä Pyramidi!