Pave Maijanen - Elämän nälkä
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Pave Maijanen - Elämän nälkä

Pave Maijanen on jättänyt jälkensä suomalaiseen musiikkimaailmaan. Nyt Maijanen avaa uudessa kirjassaan Pave Maijanen - Elämän nälkä aiheita, joista on halunnut aiemmin vaieta.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Pave Maijanen varjeli yksityisyyttään julkisuudelta tiukasti, eikä ole aikaisemmin avannut elämäänsä suurelle yleisölle kuten tässä 2021 keväällä julkaistussa elämäkerrassa. Kirjassa käydään läpi muusikon ylä- ja alamäet. Teoksen kirjoittaja Tommi Saarela on kirjoittanut kirjan yhdessä Maijasen kanssa. Saarela on erikoistunut toimittajana musiikkiin ja esittävään taiteeseen.

Tarina

Pave Maijasen tuli koko kansan tietoon viimeistään hittien, kuten Pidä huolta ja Lähtisitkö, myötä 80-luvun puolivälissä. Pave Maijanen - Elämän nälkä avaa Paven elämänkatsomusta, mutta myös hämärämpiä aikoja Royals-yhtyeestä tunnetun Albert Järvisen matkassa. Teos vie lukijan myös seuraamaan Paven roolia tuottajana tunnettujen suomalaisten artistien taustalla.

Pave Maijanen - Elämän nälkä johdattaa lukijan läpi Paven elämän syntymästä aina muusikon viimeisiin päiviin. Maijanen kertoo kappaleidensa taustoista kirjassa tarkasti, joka on varmasti musiikin ystävien mieleen. Paven lisäksi kirjassa kuullaan kollegoiden lisäski hänen pojan ja tyttären ajatuksia. Teos luo lukijalle mielikuvan Maijasen elämästä aivan uudella tavalla.

Arvostelut

Pave Maijasen elämäkerta on lukemisen arvoinen kokemus muillekin kuin musiikin ystäville. Teos kertoo Maijasen kollegoiden ja perheen avulla hauskoja tarinoita vuosien varrelta, mutta myös kipeämpiä kohtia Maijasen elämästä. Kirjaa aloitettiin kirjoittamaan, kun Maijanen oli jo saanut ALS-diagnoosin, jota myös avataan teoksessa.

Pave Maijanen - Elämän nälkä on otettu hienosti vastaan, mutta osa lukijoista on jäänyt kaipaamaan syvempää Maijasen henkilökuvan tarkastelua. Kiitosta on kerännyt Paven kattavan elämän kerronnan lisäksi myös hienot kuvaukset eri aikakausilta sekä muusikoiden työstä. Lukija saa taatusti täysin uuden ja runsaan kuvauksen Maijasen elämästä ja urasta.

Kuuntele Pave Maijanen - Elämän nälkä ilmaiseksi

Äänikirja antaa kirjalle uuden ulottuvuuden, joka kannattaa kokea. Pave Maijanen - Elämän nälkä löytyy myös useista äänikirjoja tarjoavista sovelluksista. Jos haluat tutustua äänikirjojen mukaansa tempaavaan maailmaan, niin nyt sinulla on uutena käyttäjänä mahdollisuus kokeilla äänikirjojen kuuntelua 14 päivän ajan useimmissa äänikirjoja tarjoavissa sovelluksissa.