Parillisia ja parittomia
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Parillisia ja parittomia

”Parillisia ja parittomia” on vuonna 2014 julkaistu elämänmakuinen kirja rakkaudesta. Kahta työtä tekevä yksinhuoltajaäiti Jess Thomas unelmoi valoisammasta elämästä. Kaikki muuttuu, kun Jess huomaa matkaavansa yllättävässä ja hupaisassa seurassa kohti matematiikkakilpailuita. Koskettava kirja osoittaa, etteivät rakkaustarinat noudata aina odotettua kaavaa. ”Parillisia ja parittomia” on englantilaisen Jojo Moyesin nykyaikaan sijoittuva menestyskirja.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

Brittiläinen Jojo Moyes on luonut jälleen menestyskirjan kirjoittamalla samaistuttavasta harmaasta arjesta ja odottamattomasta ja erilaisesta rakkaudesta. Jojo Moyesin teoksia on käännetty yli 30 kielelle ja hänen läpimurtoteoksestaan on tehty elokuva. Kirjailijan teoksista on suomennettu jo seitsemän. ”Parillisia ja parittomia” on jo menestyskirja, ja se on saanut hyvän vastaanoton myös Suomessa.

”Parillisia ja parittomia” käsittelee aiheita, joihin lukemattomat ihmiset voivat samaistua. Kirja ei sisällä prinssejä ja prinsessoita linnoineen, vaan koskettavan tarinan elämästä ja rakkaudesta. Yksinhuoltajuus ja riidat, virheet ja alkoholin käyttö ovat osa tätä tarinaa, jossa erilainen rakkaustarina yhdistää yllättäen kaksi ihmistä. Voiko kahden eri maailmassa elävän ihmisen rakkaus kestää?

Koskettava ja hullunkurinen rakkaustarina

Kirjailijan teos voi saada kyyneleen jos toisenkin vierimään pitkin lukijan poskea. Toisaalta kirja jatkaa kirjailijan monen muun kirjan hullunkurisen hauskaa linjaa, eli myös huumoria on luvassa. Huumorilla sävytetty rakkaustarina käsittelee lisäksi vakavampia aiheita; se nostaa pippurisesti esiin nykyajan alati eriarvoistuvan puolen Isosta-Britanniasta. Vastakkainasettelua nähdään myös kahden päähenkilön välillä – toinen on miljonääri ja toinen köyhä yksinhuoltaja.

”Kerro minulle jotain hyvää” -romaanistaan tunnettu kirjailija on onnistunut luomaan jälleen suositun rakkaustarinan, jota voi kuunnella nyt myös äänikirjana suomeksi. ”Parillisia ja parittomia” -äänikirjan lukijana toimii Mervi Takatalo, joka on lukenut äänikirjaksi myös Jojo Moyesin muita teoksia. Kirjailijan menestyskirja ”Parillisia ja parittomia” on sellainen teos, joka jättää jälkeensä lämpimän jälkitunteen.

Kuuntele ”Parillisia ja parittomia” 14 päivää ilmaiseksi

Äänikirjoja tarjoavien palveluiden uudet käyttäjät voivat nyt kokeilla ”Parillisia ja parittomia” -kirjaa ilmaiseksi. Kirjaa voi kuunnella ilmaiseksi Suomessakin saatavilla olevien äänikirjapalveluiden avulla. Nämä palvelut toimivat mobiililaitteeseen ladattavana sovelluksena, jolloin ”Parillisia ja parittomia” sekä muut suositut kirjat kulkevat helposti mukanasi minne tahansa menetkin. Äänikirjasovellusten kokeileminen onnistuu helposti äänikirjapalveluiden tarjoaman ilmaisen kokeilujakson ajan.