Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia

”Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia” -kirja ilmestyi suomeksi lokakuussa 2019 ja sisältää 11 romanttista tarinaa rakkaudesta. Kirjailija Jojo Moyes kertoo tarinakokoelmassaan oivaltavia kertomuksia ihmissuhteista ja etenkin naisista niiden ristiaallokossa. Jojo Moyes on Lontoossa vuonna 1969 syntynyt naistenviihdekirjailija. Nykyisin hänen teoksiaan luetaan jopa 44 eri kielellä, ja naisen kirjoja on myyty yli 38 miljoonaa kappaletta.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarinoiden ydin

Kaikki 11 romanttista tarinaa ”Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia” -kirjassa vievät lukijan ihmissuhdeviidakkojen keskelle. Kirjan nimikkotarinassa lukijaa odottaa kertomus romanttisesta viikonlopusta Pariisissa. Vain hetkeä ennen junan lähtöä tarinan päähenkilö Nellille selviää, ettei hänen poikaystävänsä olekaan tulossa mukaan. Nell ei ole itsenäinen taikka omatoiminen nainen, joten matkan alkuun liittyy katastrofin ainekset.

Voittaako kaupungin taika ja saako se Nellin unohtamaan kelvottoman poikaystävänsä ja kenties löytämään uuden tilalle? Esimerkiksi juuri Nellin tarina on inspiraation lähde monelle lukijalle oman voimansa ja itsensä löytämisestä. Toisaalta tarinoissa kerrotaan myös kadonneen yhteyden löytämisestä kahden ihmisen välillä. Tarinat muistuttavat usein omista haavoista ja kokemuksista, jotka koskettavat naisia ympäri maailman.

Naisten kasvutarinoita ihmissuhteissa

Tarinoissa korostuu naisten rooli parisuhteen ristiaallokossa. Toiset löytävät suhteestaan uuden kipinän, toiset oman itsensä ja voimaantumisensa. Lukija pääsee tutustumaan yhteensä 11 tarinaan, joissa on oivaltavia kuvauksia ihmissuhteista ja naisista niiden rakoilemispisteteissä. Jokaisella tarinalla on oma päätepisteensä. Kaikki kertomukset käsittelevät kuitenkin ihmissuhteita – monissa niissä ihmiset eivät ole kovin onnellisia vallitsevaan tilanteeseen.

Lukijat ovat jo tottuneet Moyesin joskus hieman melankoliseen tyyliin kertoa tarinoita. Totuus kuitenkin on, että varsinkin ihmissuhteisiin liittyy paljon kipupisteitä. Tarinat puhuttelevat lukijoitaan juuri sen vuoksi, että ne heijastavat omia kipupisteitämme. Kertomukset ihastuttavat ja koskettavat niiden teemoillaan rakkaudesta, arjesta ja ihmissuhteista. Jokaisella on mahdollisuus löytää samastumisen kohteita – Moyes kirjoittaa kaikille naisille.

Kuuntele ”Pariisi yhdelle ja muita kertomuksia” -kirjaa ilmaiseksi 40 päivän ajan!

Äänikirjojen suosio on Suomessa kasvussa, ja nyt myös tämä mielenkiintoinen tarinakokoelma on saatavilla Suomessa. Inspiroivat ja nostattavat tarinat ovat naisten kasvutarinoita parisuhteen miinakentillä. Miten tarinat päättyvät? Se selviää vain kuuntelemalla. Siihen onkin nyt hyvä hetki, sillä suomalaiset pääsevät kuuntelemaan kirjaa ilmaiseksi 40 päivän ajan. Ilmainen tutumisjakso on oivallinen tapa tutustua teokseen, ja muihin äänikirjoihin.