Paras kirja ikinä
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Paras kirja ikinä

"Paras kirja ikinä" on tubettaja Miklun kirjoittama teos, josta on saatavilla nidottu painos ja äänikirja, ja se on julkaistu maaliskuussa 2019. Miklu on noussut suosioon nopeasti, ja hänen videonsa ovat humoristisia ja monipuolisia. Miklu käsittelee muun muassa arkielämää ja matkustelua sekä tietenkin hauskanpitoa.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Sisältö

Miklun "Paras kirja ikinä" sisältää kertomuksia Miklun elämästä, ja kirjassa on summattu niin kepeää sisältöä kuin myös samalla humoristisia hauskoja kertomuksia arjen tapahtumista. Miklu kuitenkin siirtyy kirjassa välillä myös vakavampiin teemoihin, kuten kertomaan nuoruudessaan koetusta epävarmuudesta ja vaikeudesta ilmaista omia tunteitaan.

Miklun teos on myös eräällä tapaa elämäntapaopas, ja vastaavat kirjat ovatkin nykyään erittäin suosittuja. Hän rohkaisee muun muassa lukijoitaan ja kuulijoitaan ilmaisemaan rohkeasti omia tunteitaan, olivat ne sitten iloa tai surua. Toisaalta hän kehottaa myös positiivisuuteen ja kiitollisuuteen elämän hyvistä asioista.

Kritiikki

Monien vanhempien on ollut toisinaan hieman vaikeaa ymmärtää tubettajien maailmaa, ja Miklun "Paras kirja ikinä" voikin nuorten lasten vanhempien mielestä toimia yhdistävänä tekijänä lapsien ja vanhempien välillä. Erityisesti siis myös teinien vanhempien kannattaa tutustua Mikluun ja hänen ajatusmaailmaansa tämän kirjan kautta.

Monet ovat pitäneet kirjan positiivisesta sävystä ja siitä, että se korostaa henkilölle itselleen tärkeitä aiheita, mutta toisaalta kuitenkin kannustaa esimerkiksi lukemaan ja tekemään muita elämässä hyödyllisiä asioita. "Paras kirja ikinä" on toisaalta myös hauska, viihdyttävä kokonaisuus, joka saa lukijan väkisinkin hyvälle tuulelle.

Kuuntele "Paras kirja ikinä" ilmaiseksi

"Paras kirja ikinä" on saatavana myös äänikirjana, ja sen lukijana toimii Miklu itse. Suomessa on tarjolla useita eri sovelluksia, jotka tarjoavat äänikirjojen kuuntelijoille maksuttoman kokeilujakson. Tämän aikana sovelluksen käyttäjä voi tutustua valitsemaansa kirjaan, mikäli se löytyy kyseisen sovelluksen valikoimista. Miklun teos on saatavana monessa sovelluksessa.