Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7

”Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7” pureutuu Annen rankkaan nuoruuteen ja julkisuuden eri puoliin. Kirja paljastaa Annesta puolia, jotka ovat aiemmin jääneet julkisuuden kuoren taakse. Se on kertomus kovia kokeneesta naisesta, joka joutui kasvamaan aikuiseksi liian pian. Nopealla aikuistumisella on ollut hintansa, ja sitä Anne pohtii suorasanaisesti ja mitään salailematta.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tragedioiden vahvistama

Ennen kirjan ”Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7” julkaisemista Anne oli kansalle tuttu tv-julkkiksena, mallina ja yrittäjänä. Kirjan myötä hänestä tiedetään muutakin: Anne Kukkohovi on pärjääjä, jota elämän kriisit ovat vahvistaneet. Kirjan on kuvittanut Annen poika Miska Kukkohovi, joka on syntynyt avioliitosta Joni Kukkohovin kanssa. Nyt jo eronnut pari jakaa edelleen yhdessä kauneusalan yrityksen.

Anne Kukkohovin kirja on avoin tilitys, jonka on kirjoittanut toimittaja Emilia Saloranta. Kukkohovin avoimuutta ja pureutumista arkoihin aiheisiin on ihmetelty, mutta hän itse toivoo synkissä aallonpohjissa kulkeville teoksen toimivan vertaistuen lähteenä. Parhaimmillaan kirja avaa kuuntelijan syviä lukkoja ja hoitaa arkojakin kipupisteitä. Elämän käänteissä Kukkohovi kasvaa kirjan sivujen edetessä vahvaksi naiseksi.

Kohti valoa

Kirja on läpileikkaus Kukkohovin koko elämänkaaresta. Se kattaa niin rankat nuoruuden kokemukset kuin myös julkisuuden kirot. ”Päin punaista – Anne Kukkohovin kyydissä 24/7” -kirjassa ei häpeillä kertoa kaikesta siitä, mitä Anne on tehnyt ja kokenut. Rankoista aiheista huolimatta kirjan kantavana teemana on positiivisuus ja ajatus siitä, että kaikesta voi selvitä voittajana, kuten Kukkohovi omalla esimerkillään todistaa.

Kirjassa Kukkohovi kertoo lapsuuden pedofiilikokemuksesta, veljensä itsemurhasta, äitinsä saattohoidosta, ystävänsä menetyksestä ja malliaikojen huumekokeiluista. Tarina on avointa ja kaunistelematonta. Mallimaailman raadollisuudet levittäytyvät lukijan eteen. Kolikon toisena puolena on kuitenkin suuri rakkaus, jota on Annen elämään annosteltu oman lapsen ja menestyksen avulla. Pian 50-vuotias Kukkohovi kertoo kirjassaan myös avoimesti parisuhteistaan ja seksistä.

Kuuntele ”Päin punaista - Anne Kukkohovin matkassa 24/7” ilmaiseksi 40 päivän ajan

”Päin punaista - Anne Kukkohovin matkassa 24/7” on mahdollista ladata kuunneltavaksi nyt ilmaiseksi sovelluksen avulla. Annen elämäntarina soljuu kiehtovana nauhana äänikirjana ja tempaa mukaansa. Tarinassa liikutaan niin Suomessa kuin maailmalla vuosien varrella. Tutuksi tulevat Kukkohovin elämän surut ja ilot, joihin jokainen voi ainakin tunnetasolla osittain samaistua. Julkisuuden kestotähden kriisipisteet ja ilon aiheet ovat samat kuin muillakin.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi