Pääomani
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Pääomani

Pääomani kirja on julkaistu äänikirjana vuonna 2020. Sen on kirjoittanut Milja Sarkola. Teos on hänen esikoisromaaninsa. Aiemmin Milja Sarkola on tunnettu teatterimaailmasta, ja kirjasta on tehty myös näytelmä. Äänikirjan kertojana on Carla Lindell.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

Pääomani käsittelee päähenkilön näkökulmasta elämän eri osa-alueilla tasapainoilua talousasioiden kanssa. Kirjassa käsitellään muun muassa eri tulonlähteiden ja arkielämän yhteensovittamista, asuntokauppoja, jatkuvaa rahojen laskemista ja talouden tarkkailua, joka on varmasti tuttua myös monelle kirjan kuuntelijalle.

Pääomani kirjassa tutuksi tulevat niin asuntosäästäminen, eläkevakuutukset kuin erilaiset taloudelliset tuetkin. Numeroiden pyörittelyn lisäksi sivutaan myös suurempia aiheita, kuten sitä, miten ympärillä olevat ihmiset suhtautuvat toisten varallisuuteen ja kuinka paljon ihmisille merkitsee se, mitä muut heistä ajattelevat.

Ajatuksia kirjasta

Pääomani kirja on herättänyt mielipiteitä niin puolesta kuin vastaankin. Yksi merkittävimpiä syitä tähän on, että kirjan kerrontatyyli on hyvin omintakeinen. Kerrontaa on kuvailtu lakoniseksi, joka kuuntelijasta riippuen voi olla joko hauskaa ja mielenkiintoista, tai tylsää.

Kerrontatyylistä pitäneet ovat kehuneet todella tarkkaa ja jopa viiltävää kuvausta nykypäivän maailmasta, jossa elämme, ja varallisuuden jatkuvaa miettimistä, joka ei ole kenellekään vieras. Kirjasta voi saada hyvän käytännön kuvan siitä, kuinka pienemmilläkin tuloilla voi toteuttaa haaveitaan.

Kuuntele Pääomani-äänikirja ilmaiseksi

Pääomani äänikirjaa voi kuunnella ilmaisen kokeilujakson ajan monissa suomalaisissa äänikirjasovelluksissa. Sovelluksen voi ladata vaikka puhelimelle, jolloin äänikirjan kuuntelusta voi tehdä mukavan päivittäisen rentoutumishetken riippumatta siitä missä milloinkin olet; töissä, mökillä tai vaikkapa junassa!