Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi

"Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi" erottaa jyvät akanoista. Keskitason myyjä keskittyy lähinnä tuotteisiin ja viestin saamiseen perille asiakkaalle. Mikä sitten tekee huippumyyjän? Kirjassa päästäänkin sukeltamaan myyntityön saloihin, ja tarjolla on myös äänikirja. Jyrki Jokitalo on tämän kirjan takana, jonka viimeisin versio on julkaistu vuonna 2019. Jokitalolla on perustavanlaatuista kokemusta huippumyyjän tulostasoon yltävästä myyntityöstä yli 20 vuoden ajalta.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Keskitason myyjästä huipputasolle

"Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi" -kirjassa lähestytään myyntityötä uudella tavalla. Reagoivan myyntityön sijaan myynnistä tulee ennakoivaa – myyjä ohjaa tilannetta itse sen sijaan, että reagoidaan tilanteen signaaleihin, jotka tulevat asiakkaan suunnalta. Kirjan mukaan hyväkin myyjä tarvitsee toimivan ja selkeän mallin toteuttaakseen tavoitteellista myyntityötä. Teos antaa selkeät askeleet vaikuttavamman ja tuloksekkaamman myyntityön tekemiseksi omassa työssä.

Kirjan avulla opit siis myymään kuin huippumyyjä. Lähestymistapa on selkeä ja yksinkertainen, ja kuka tahansa voi tarttua näihin vinkkeihin. Kirja jakautuu kolmeen osaan. Varsinaisen huippumyyjän strategian lisäksi kirjassa käsitellään oman työn merkityksen syntymistä sekä sen kehittämisen työkaluja. Toisaalta käydään läpi myös omaa ajattelua ja asenteen kehittämistä. Myyntityöhön liittyy nimittäin monilla paljon ennakkoluuloja.

Muiden lukijoiden tunnelmia kirjasta

Kirja tarjoaa kaikkiaan kymmenen myyntiteknistä työkalua oman myyntityön kehittämiseen. Lukijat ovat kokeneet, että niihin on helppo tarttua ja että niitä voi alusta saakka hyödyntää käytännössä. Samaan aikaan rinnalla kulkee oman asenteen kehittäminen sekä toisaalta suhtautuminen työhön ja myymiseen ylipäätään. Monien mielestä nämä näkyvät väistämättä omassa työssä, ja kirja rohkaisee päivittämään omia asenteita.

Kertaus on oppien äiti, kuten sanotaan, ja myös kirjan omaksuneiden mukaan kertaamalla päästään parhaaseen lopputulokseen. Kuuntelemalla kirjaa useamman kertaa iskostuvat sen tuomat opit ja oivallukset aina alitajuntaan saakka. Lukijat ovat antaneet palautetta siitä, kuinka kirja parhaimmillaan piristää omaa ajattelua – sen parissa saattaa tulla monta hyvää oivallusta, ja kyse on enemmänkin kuin vain myyntitaidon kirjasta.

Kuuntele "Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi" ilmaiseksi

"Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi" on nyt tarjolla myös äänikirjana. Tämän kirjan oppeihin kannattaakin tutustua äänikirjan muodossa. Suomalaisille on tarjolla monia äänikirjapalveluja, joita pääsee kokeilemaan alussa täysin veloituksetta. Kirjan kuunteleminen on rentouttavaa ja mukavaa samalla kun päästään sukeltamaan oppien ja oivallusten pariin. Kuuntele "Myyntikolmio – Amatööristä huippumyyjäksi" ilmaiseksi äänikirjapalvelussa, ja olet matkalla huippumyyjäksi!