Munametsä
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Munametsä

"Munametsä" on Olga Kokon ensimmäinen julkaistu teos. Pääkaupunkiseudulla asuva kirjailija tekee työkseen mainoksia. Hänen suurimpia inspiraation lähteitään ovat Pirkka-lehti ja uimahallissa sijaitseva höyrysauna. Tämä äänikirja julkaistiin toukokuussa 2019. Se kertoo hauskan tarinan huolettomasti elävästä sinkusta Linneasta, hänen elämästään, ystävistään, työstään ja seikkailuistaan tiheään kasvavassa munametsässä – kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan!

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

Linnea on kolmikymppinen sinkku, joka elää huoletonta sinkkuelämää. Hän ei niinkään perusta vakavista parisuhteista, vaan hänen elämäänsä sopii paremmin suhde, johon tullaan yhtä nopeasti kuin siitä lähdetäänkin. Hän katsoo kauhulla parhaimman ystävänsä perhe-elämää pienten lasten kanssa ja vannoo, ettei koskaan halua samanlaista parisuhdetta itselleen. Munametsä on Linnean unelmien täyttymys.

Linnealla on vastaus kaikkiin, erityisesti makuuhuoneen puolella esitettäviin, kysymyksiin. Hän tietää mitä tapahtuu, jos nainen istuu jalat levällään, ja miten toimia, kun kumppanin peniksestä löytyy purukumia. Unelmatyöpaikka mainostoimistossa on kuitenkin alku suurelle muutokselle. Kirja on saanut lukijoiltaan sekä kiitosta että kauhistelua. Päähenkilö Linnea on hyvinkin kiistelty hahmo, jonka suorapuheisuus voi olla toisille liikaa.

Suoraa puhetta seksistä

Olga Kokon esikoisteos saa ennen kaikkea lukijansa nauramaan, mutta tarinaan liittyy myös paljon ajankohtaisia aiheita, jotka antavat miettimisen aihetta. Linnean suorapuheisuus ja häpeilemätön elämäntyyli kuulostaa juuri sellaiselta, mitä se voisi oikeassakin elämässä olla. On hyvin vapauttavaa lukea kirjaa, missä puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä ja rohkeasti puidaan ongelmia, mistä voi olla muuten vaikea puhua ääneen.

Kirja on melkein niin hyvä, että sen voisi luettuaan aloittaa uudelleen alusta. Ihan vain vaikkapa sen takia, että saisi vielä kerran nauraa Linnean suorasukaisille sutkautuksille, kuten "Hän tuli kuin lumet katolta". Kaikkein herkimmille kirjaa ei kuitenkaan suositella, sillä kielenkäyttö on vähintäänkin rivoa monessa kohtaa. Nauru on kuitenkin taattu kaikille kirjan lukijoille.

Kuuntele "Munametsä" ilmaiseksi

"Munametsä" on nyt mahdollista kuunnella kätevänä äänikirjana. Suomessa saatavilla äänikirjasovelluksilla on hyviä tarjouksia uusille rekisteröidyille käyttäjille. Niiden avulla voit kuunnella tietyn ajan kirjoja ilmaiseksi tilin luotuasi. Äänikirja kulkee mukana missä vain – jännittävää kohtaa ei tarvitse jättää kesken, vaan kuuntelua voi jatkaa autossa ja junassa, kaupungin katujen melussa ja miksei suihkussakin!