Minä olen Anna Puu
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Minä olen Anna Puu

”Minä olen Anna Puu” -äänikirja on Anna Puun itsensä sekä helsinkiläisen, musiikkiin erikoistuneen toimittajan Mari Koppisen saumattoman yhteistyön tulos. Äänikirja tarjoaa unohtumattoman matkan Anna Puun elämään ja artistisuuteen nivomalla Annan jutustelun omaisen kerronnan yhteen varhaisilla ja ainutlaatuisilla demopätkillä, joita ei ole kuultavissa missään muualla. Äänikirja tarjoaa kuuntelijalleen ennennäkemätöntä materiaalia.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Anna Puun tarina

”Minä olen Anna Puu” -äänikirjan mukana kuulija pääsee tutustumaan vaihe vaiheelta, miten Anna Puun suosikkikappaleet ovat päätyneet nykyiseen tulkintaansa. Äänikirjan mukana olevia demopätkiä ei edes voida kuunnella missään muualla. Niiden saattamana kuulija pääsee syvälle artistin musiikkiin ja suosituimpien kappaleiden syntyhetkiin sekä niiden aikaisempiin versioihin ennen lopullista, levyltä tuttua muotoa.

Annan Puun 10-vuotistaiteilijajuhlan kunniaksi julkaistu kirja sekä audiokirja kertovat tarinaa vastavalmistuneesta kauppatieteen maisterista, jonka elämä muuttuu laulukilpailu Idolsin myötä vuonna 2008. Kilpailussa toiseksi sijoittunut Anna löysi tien Suomen artistitaivaalle heti ensimmäisen albuminsa myötä, ja hänen suosionsa on pysynyt yhtä tasaisen varmana kuin hänen musiikkinsa korkea laatu kaikki nämä vuodet.

Outokummusta koko Suomen tähdeksi

Kun Outokummun tyttö Anna Puustjärvi päätti osallistua Idols-kisoihin, hänellä ei kertomansa mukaan ollut salaisia haaveita urasta pop-tähtenä. Nykyään 10 vuoden ura on tuonut mukanaan kolme vuoden naissolistin Emmy-palkintoa, ja Anna Puu on kiistatta yksi Suomen rakastetuimmista artisteista. Äänikirja avaa kuulijalle, miten kaikki tapahtui, ja myös sen, millaisia ponnisteluja matka tähteyteen on vaatinut.

Taiteilijanimen Anna Puu laulaja löysi jo varhaisessa vaiheessa. Nimen takana on ideologia, metsänäkökulma että luonnonsuojelu. Anna Puu onkin paitsi viihdeartisti, tunnettu luontoihminen, ja Suomen Luonnonsuojeluliitto on valinnut hänet metsäkampanjansa kummiksi 2009. Anna Puun kappaleet soivat kaikkialla, ja kuulijaa puhutteleva musiikin sisältö sekä tapa tulkita tekstiä ovat luoneet Annalle vankan ihailijajoukon, joille tämä teos erityisesti sopii.

Kuuntele ”Minä olen Anna Puu” -kirjaa ilmaiseksi 40 päivää

Nyt uusilla asiakkailla on ainutkertainen mahdollisuus kuunnella Anna Puun omaelämäkertaa ”Minä olen Anna Puu” ilmaiseksi 40 päivän ajan. Äänikirja tarjoaa miellyttävän kuunteluhetken suosikkiartistin omalla äänellään kertoessa elämänsä vaikeimmista hetkistä ja kohokohdista, huolella valitun musiikin avatessa uusia ikkunoita matkan varrella tapahtuneisiin asioihin ja uuden musiikin syntymiseen. Täydellinen valinta Anna Puun faneille!