Luo itsesi uudelleen
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Luo itsesi uudelleen

”Luo itsesi uudelleen – opas mielen rajoitteiden purkamiseen” on kirja, joka vie lukijan tutustumaan omiin henkisiin voimavaroihinsa varmoissa käsissä. Sen on kirjoittanut kiropraktiikan tohtori Joe Dispenza, joka on muun muassa tutkinut Rutgers-yliopistossa biokemiaa sekä suorittanut lisäksi neurotieteen tutkinnon. Tammikuussa 2018 julkaistu teos on kuitenkin kirjoitettu kielellä, jota on helppo ymmärtää. Teoksesta on saatavilla myös äänikirja.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Sisältö

”Luo itsesi uudelleen” on jaettu kolmeen osaan, joista kukin pureutuu täysin erilaisiin, mutta toisiinsa kytköksissä oleviin asioihin. Ensimmäisessä lukija viedään tutustumaan kirjan tieteelliseen pohjaan. Vaikka osio rakentuu muun muassa kvanttifysiikan lainalaisuuksiin, on Dispenza onnistunut kirjoittamaan sen hyvin ymmärrettävästi. Osion päätarkoituksena on saada lukija valitsemaan selviytymisen tai luomisen väliltä ja oivaltamaan, että se on todella mahdollista.

Kirjan toisessa osiossa sukelletaan tutustumaan aivoihin ja niiden luomisen sekä muutoksen keskukseen. Osiossa on ammennettu tietoa uusimmista tutkimustuloksista, ja siihen on onnistuttu liittämään sulavasti mukaan meditaatio ja sen merkitys. Kolmas ja viimeinen osio taas tarjoaa konkreettisia työkaluja siihen, kuinka oman muutoksen polun saa käyntiin. Lukija pääsee tutustumaan seitsentasoiseen ohjelmaan, joka sisältää paljon käytännönläheisiä harjoituksia.

Kritiikki

Dispenzan ”Luo itsesi uudelleen” -kirja sopii erityisen hyvin kaikille lukijoille, joilla on halua kehittää itseään ja löytää uusia puolia omasta minästään. Se on loistava apuväline tilanteissa, joissa joudutaan kohtaamaan tai halutaan kohdata suuri muutosprosessi. Useat lukijat ovat saaneet siitä uusia näkökulmia elämän tavoitteiden ja perimmäisen tarkoituksen ympärillä pyörivien kysymysten pohdintaan.

Kirja saattaa herättää etukäteen kriittisiä ajatuksia muun muassa siitä, kuinka tarpeellista todella on pureutua omaan mieleen kvanttifysiikan ja metakognition tasolla. Etenkin nykypäivänä yhteiskunnallisesti kipeämmät ja yleismaailmallisemmat aiheet saattavat tuntua lähemmiltä. Kirjan loistavasti jäsennellyt, lyhyet ja selkeät kappaleet saavat kuitenkin lukijan kriittiset ajatukset hälvenemään nopeasti – se tarjoaa kutkuttavia, uusia näkökulmia jo moneen otteeseen pureskeltuihinkin aiheisiin.

Kuuntele ”Luo itsesi uudelleen” -kirjaa ilmaiseksi

”Luo itsesi uudelleen” -kirja on saatavilla paperisen painoksen lisäksi myös äänikirjana. Äänikirja on loistava tapa nauttia Joe Dispenzan oivaltavasta tavasta avata mielen mutkia kuulijalle. Voit kuunnella kirjan sisältöä missä vain ja milloin vain itsellesi sopii. Löydät netistä useita suomalaisia sovelluksia, joissa pääset kuuntelemaan ”Luo itsesi uudelleen” -kirjaa ilmaiseksi parhaimmillaan jopa 14 päivän ajan.

Tags:
Joe Dispenza luo itsesi uudelleen Joe Dispenza äänikirja luo itsesi uudelleen äänikirja