LOIRI
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

LOIRI

Jari Tervon kirjoittama Loiri on julkaistu syyskuussa 2019. Kirjan on kustantanut Otava.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Loiri ilmestyi syyskuussa 2019. Kirja on Otavan kustantama, ja sen on kirjoittanut Suomen tunnetuimpiin kirjailijoihin kuuluva Jari Tervo. Kirja kertoo Suomen menestyksekkäimpiin kuuluvasta taiteilijasta, Vesa-Matti Loirista, jonka elämässä riittää käänteitä niin hyvässä kuin pahassakin. Vesa-Matti Loiri kertoo kirjassaan elämästään kaiken mitään säästelemättä. Loiri on ensimmäinen Jari Tervon kirjoittama elämäkerta.

Laaja elämänkerta Vesa-Matti Loirista

Loiri on erittäin onnistunut elämänkerta Suomen tunnetuimmasta miehestä ja taiteilijasta. Kirjan myyntiluvut ovat huimaavia, ja se on ylittänyt myyntiluvuiltaan monta suurta elämänkertateosta. Tervo on onnistunut luomaan Vesa-Matti Loirista realistisen kuvauksen sortuen siellä täällä pieneen ihailuunkin. Kirja on saanut paljon positiivista palautetta ja arvostelut ovat olleet ylistäviä. Kirjan suosio on yllättänyt jopa Tervon itsensäkin.

Loiri on vuoden myydyin teos, ja kirja kiinnostaa monia suomalaisia. Tervo on ollut Finlandia-ehdokkaana useina vuosina, ja tämä kirja on upea jatkumo hänen menestyksekkäällä urallaan. Kritiikkiä kirja on saanut Tervon paikoin töksähtelevästä tyylistä kirjoittaa, mutta siitä huolimatta teos on saanut suomalaisten sydämet sulamaan. Taiteilija itse on tarinansa kertojana aivan omaa luokkaansa.

Oma tie

Vesa-Matti Loirin elämänkerta on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista suomalaisista teoksista. Myös useissa isoimpien lehtien arvosteluissa kirja on vastaanottanut loistavat arviot. Kaksi Suomen kärkinimiin kuuluvaa taiteilijaa ovat saaneet yhdessä aikaan menestyksekkään elämänkerran. Moni lukija voi vain hämmästellä, kuinka kohtalonomaisesti Vesa-Matti Loiri on seurannut omaa tietään ja kulkenut tähän pisteeseen, jossa hän nyt on.

Kirja on Suomen suosituimpiin teoksiin kuuluva laaja elämänkerta. Kirja on voittanut puolelleen monet suomalaiset ja saanut lehtiarvosteluissa loistavat arviot. Kahden erittäin menestyksekkään taiteilijan luoma teos ei jätä ketään kylmäksi. Se avaa oven Suomen suosituimpiin kuuluvan miesnäyttelijän elämään ja ajatuksiin. Kirjailijana Jari Tervo on onnistunut tuomaan kirjaan asioita, joita moni ei ole aiemmin tiennytkään.

Kuuntele Loiri ilmaiseksi

Loiri on luettavissa uusille käyttäjille myös ilmaiseksi. Suomessa on saatavilla äänikirjoille tarkoitettuja applikaatioita, joiden avulla uudet käyttäjät voivat kokeilla äänikirjaa veloituksetta. Kokeile kirjaa ja lähde mukaan seuraamaan Vesa-Matti Loirin elämän käänteitä ja kommelluksia. Kirja päästää sinut mukaan seuraamaan jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole ennen nähty. Kuuntele ja hämmästy!