Lasisaari
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Lasisaari

”Lasisaari” on huippukirjailija Nora Robertsin Tähdet-trilogian päätösjakso. Roberts on tullut tunnetuksi romanttisista novelleistaan, joita hän on kirjoittanut jo vuosikymmenien ajan. Äänikirja ilmestyi vuoden 2019 joulukuussa ja se kertoo kuuden ystävyksen matkasta saarelle, jossa heidän täytyy ratkaista vuosikausia vallinnut mysteeri.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

”Lasisaari” kertoo kuudesta ystävästä, jotka matkaavat vihreälle saarelle Irlantiin. Yhden kirjan päähenkilöistä, Doylen, menneisyyteen tällä salaperäisellä saarella kuuluu sydäntä särkevä tarina ja nyt hänen on kohdattava se uudelleen. Riley taas on omalaatuinen arkeologi, jolla on vahva luonne. Hänen historian tuntemuksensa auttaa ystävyksiä löytämään saaren.

Kaikki eivät kuitenkaan ole tästä matkasta mielissään, ja on joku, joka haluaa ystäväjoukon maksavan kovan hinnan häntä kohtaan osoitetusta vääryydestä. Kirja pitää lukijaansa jännityksessä loppumetreille asti, vaikka onkin trilogian muiden osien lukeneille melko ennalta arvattavissa. Teos on silti hyvää luettavaa romantiikan ystäville.

Ajatuksia Tähdet-sarjan päätöskirjasta

Kun Riley vihdoin myöntää suuret tunteensa Doylea kohtaan ja antautuu rakkauden valtaan, on sen voima niin suuri, että hän pystyy pelastamaan heidät kaikki suurelta tuholta. Paha ja hyvä ottavat mittaa toisistaan tässä teoksessa, joka sisältää sopivan määrän sekä jännitystä että romantiikkaa.

”Lasisaari” toistaa hieman liikaa trilogian aikaisempia osia, eikä siten juuri yllätä lukijaansa. Lukijat pitävät kuitenkin oleellisena sarjan aikaisempien kirjojen lukemista ennen tähän tarttumista. Robertsin teksti on hieman sekavaa tämän teoksen kohdalla, mutta kirja toimii hyvin ajanvieteromaanina, ja tarinan jännittävät käänteet pitävät lukijan otteessaan.

Kuuntele ”Lasisaari” ilmaiseksi

Monet Suomessa saatavilla olevat äänikirjat tarjoavat nyt hyvän mahdollisuuden kuunnella ”Lasisaari” ilmaiseksi. Kaikki uudet rekisteröityneet käyttäjät voivat sovelluksen ladatessaan saada ilmaista kuunteluaikaa rajoitetun määrän. Äänikirja kulkee helposti mukana missä ikinä liikutkin, eikä jännittävää tarinaa tarvitse jättää kesken kaupungin melunkaan keskellä.