Laiton lapsi - Värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Laiton lapsi - Värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa

Laiton lapsi - värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa kirja on julkaistu vuonna 2020 ja sen on kirjoittanut Noah Trevor, joka on tunnettu koomikko ja televisioesiintyjä.

Kirja on maailmankuulun Noah Trevorin kirjoittama omaelämäkerta. Hän on tuttu The Daily Showsta, jossa Noah oli juontamassa. Kirja kertoo Noahin omasta lapsuudesta ja nuoruudesta Etelä - Afrikassa. Tarinaan mahtuu paljon asiaa ja yksityiskohtia, jotka on onnistuttu kirjoittamaan viihdyttävään sävyyn vaikka käsiteltävät asiat ovat surullisia.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Tarina

Noah analysoi kokemaansa apartheidia eli rotuerottelupolitiikkaa, jota joutui kokemaan koko lapsuuden sekä nuoruudessa. Hän kertoo perheväkivallasta ja eteläafrikkalaisten uskonnollisuudesta. Noah tulkitsee kirjassa kauniisti omaa äitiään, joka mm. pelastaa pojan murhayriykseltä. Kaiken kaikkiaan Laiton lapsi - värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa on esimerkillinen tarina Noahin kasvusta lapsesta mieheksi haastellisessa ympäristössä.

Noah on jo syntyessään muiden ihmisten silmissä rikollinen, sillä hänen äidin ollessa täysin tummaihoinen ja isän ollessa taas valkoinen, on yleiseen normaaliin muottiin sopiminen erittäin haastavaa. Laiton lapsi - värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa kirja on kirjoitettu humoristisella tavalla ja se tempaisee kuuntelijan heti mukaansa.

Hyvää vai huonoa?

Kirjaa on kehuttu useissa eri arvosteluissa sosiaalisessa mediassa. Mitään negatiivista sanottavaa kirjasta ei oikeastaan siis löydy. Monille kirjaan tutustuneille on tullut yllätyksenä itse kirjailija, suomalaisille Noah Trevor taitaa siis olla osittain pimennossa vielä. Koska kirjan saa kuunneltua suomeksi äänikirjapalveluista, se sopii lähestulkoon kaikille.

Raskaita teemoja Noah on osannut keventää sopivasti omalla osaamisellaan komiikan suhteen. Kirja toimii erittäin hyvin kepeänä viihteellisenä lukemisena, mutta se toimii myös erinomaisena tietokirjana köyhyydestä ja rotusorrosta ja kuinka ne ovat olleet läsnä jokapäiväisessä elämässä. Tietoa ja viihdettä janoaville selvästi hyvä valinta.

Kuuntele Laiton lapsi - värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa nyt ilmaiseksi

Jos et ole aikaisemmin kokeillut äänikirjoja, nyt olisi vihdoin kannattavaa kokeilla. Kirjana Laiton lapsi - värikäs nuoruuteni Etelä-Afrikassa on mielenkiintoista ja humoristista kuunneltavaa. Suomessa saatavilla olevat äänikirjapalvelut tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Mikä siis estäisi sinua kuuntelemasta hyvää kirjaa vaikka ollessasi lenkillä tai kun vietät kotipäivää?