Kohtalon tähdet
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Kohtalon tähdet

"Kohtalon tähdet" on ensimmäinen osa Nora Robertsin uutta trilogiaa. Roberts on naistenkirjallisuuden luetuimpia ja rakastetumpia kirjailijoita, joka on tuonut kauneimmat rakkaustarinat faniensa luettavaksi jo vuosikymmenien ajan. Tämä äänikirja ilmestyi marraskuussa 2019. Siinä nuori taiteilija lähtee taianomaiselle matkalle etsimään kohtaloaan, jonka hän näkee unissaan.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Tarina

Nuoren erakkotaiteilija Sasha Riggsin yöt täyttyvät värikkäistä unista ja painajaisista. Näitä samaisia unia hän käyttää inspiraationaan maalatessaan tauluja. Erityisesti viisi hänelle tuntematonta ihmistä esiintyvät toistuvasti hänen unissaan ja ovat päätyneet monen maalauksen päähahmoiksi. "Kohtalon tähdet" kertoo Sashan matkasta uniensa alkulähteille.

Teoksessa Sasha lähtee matkaan kohti Korfun saarta, josta hän löytää kaikki unissa vuosikausia näkemänsä ihmiset. Kun kohtalo ohjaa Sashan yhteen taikuri Bran Killianin kanssa, on heidän tarinansa kuin tähtiin kirjoitettu. Kirja kertoo mielenkiintoisen kertomuksen Sashan matkasta kohti omaa kohtaloaan.

Kritiikki

Takuuvarma Nora Roberts sopii erityisesti kaikille naistenviihteestä pitäville. Vaikka tässä tarinassa voi aistia hieman toistoa aikaisempaan tuotantoon verrattuna, on se ymmärrettävääkin yli 250 kirjan jälkeen. Roberts ei kuitenkaan petä uskollista lukijakuntaansa, vaan tarjoaa juuri sopivan kokoisen annoksen fantasiaa, rakkautta ja mielenkiintoisia henkilöhahmoja.

Aikaisemmin paljon Robertsia lukeneet kokevat tarinan kuitenkin hieman tylsäksi, sillä yllätyksiä se ei juurikaan tarjoa. Robertsin käyttämään peruskaavaan ei tunnu tulevan tässäkään teoksessa sen suurempaa muutosta. Kirja sopii kuitenkin hyvin ajanvietelukemiseksi ja saa varmasti lukijansa myös jatkamaan sarjan seuraavilla osilla.

Kuuntele "Kohtalon tähdet" ilmaiseksi

Kaikkien uusien käyttäjien on nyt mahdollista kuunnella "Kohtalon tähdet" ilmaiseksi. Äänikirjasovelluksen avulla kuunteleminen on helppoa ja vaivatonta. Sovelluksia on tarjolla erilaisia ja niiden toiminnot vaihtelevat. Äänikirjasovelluksen avulla sinun ei tarvitse jättää hyvää kirjaa kesken, vaan se kulkee mukanasi missä ikinä liikutkin.