Huokausten poukama
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Huokausten poukama

Nora Roberts on maailman suosituimpia kirjailijoita, jonka teoksia on myyty satoja miljoonia. Vuonna 2016 julkaistu supersuosittu "Huokausten poukama" on jännittävän Tähdet-trilogian toinen osa. Se on äänikirja, joka tempaa sinut tarinallaan paitsi Caprin upeisiin maisemiin, myös tummasävyiseen rakkaustarinaan täynnä mystiikkaa ja jännitystä.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Tarina

"Huokausten poukama" on mullistava rakkaustarina Merenneito Annikasta ja maan asukas Sawyer Kingistä. Annika on meren ihminen, joka kävelee ensimmäistä kertaa maan päällä. Maan säännöt ovat kuitenkin kovin erilaisia kuin meren säännöt. Voiko Annika palata kotiinsa meren valtakuntaan, jos hän antaa itsensä rakastua Sawyeriin?

Tämä yllättävä kirja sisältää käänteitä, joihin liittyvät vahvasti myös ilkeä pimeyden jumalatar Nerezza, pudonneiden tähtien metsästys ja maailmaa uhkaavan vaaran torjuminen. "Huokausten poukama" -kirjan tapahtumat sijoittuvat kauniille Caprin saarelle Italiaan, ja mukana ovat "Kohtalon tähdet" -kirjasta tutut kuusi ystävystä.

Kritiikki

Robertsin kirjoilla on miljoonia lukijoita ympäri maailman. Tämäkään kirja ei suotta päätynyt julkaisuvuonnaan The New York Times -lehden Bestseller-listalle, kuten niin monet muutkin Robertsin teokset. Ne ovat kiistatta löytäneet ansaitun ja uskollisen yleisönsä. "Huokausten poukama" jatkaa Robertsin laadukkaalla ja hyvin kirjoitetun jännitysromantiikan linjalla.

"Huokausten poukama" on monen muun Nora Robertsin kirjan tapaan suosittu teos myös Suomessa, ja se on saanut hyviä arvosteluita suomalaisilta lukijoiltaan. Kirjaa on sanottu mielenkiintoiseksi ja ahmittavaksi teokseksi, johon on helppo uppoutua. Teos on saanut usein suomalaisilta lukijoiltaan jopa neljä tai viisikin tähteä arvosteluissa.

Kuuntele "Huokausten poukama" -kirjaa ilmaiseksi

Palkitun bestseller-kirjailijan Nora Robertsin kiehtova teos "Huokausten poukama" on nyt saatavilla äänikirjasovelluksissa ihastuttavana äänikirjana. Uutena asiakkaana voit kokeilla kirjaa ilmaiseksi äänikirjasovellusten kautta hyödyntämällä niiden tarjoaman kokeilujakson. Äänikirjasovelluksen lataaminen ja käyttäminen on helppoa ja nopeaa – lataat vain sovelluksen sovelluskaupasta puhelimeesi ja rekisteröidyt palveluun.