Englantilainen romanssi
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Englantilainen romanssi

Niina Mero (s. 1982) sekä tutkii että kirjoittaa romanttista viihdekirjallisuutta. Se on hänen valmisteilla olevan väitöskirjansa aiheena, ja naisen esikoisromaani "Englantilainen romanssi" solahtaa juuri tähän genreen. Äänikirja "Englantilainen romanssi" vie kuulijansa Englantiin, ihanaan goottilaiseen kartanoon. Se on täydellinen miljöö romanssille – ja salaisuuksille.

Kuuntele ilmaiseksi:
BookBeat - 45 päivää ilmaiseksi
Nextory - 35 päivää ilmaiseksi
Storytel - 40 päivää ilmaiseksi

Kirjan juonesta

"Englantilainen romanssi" -kirjan tarina alkaa siitä, kun höttöisiin häähaaveisiin karsaasti suhtautuva Nora saa kutsun siskonsa häihin. Häät tullaan pitämään Oxfordissa sulhasperheen upeassa goottilaisessa kartanossa. Englantilaista kirjallisuutta rakastava Nora tuleekin ihastumaan tähän viehättävään ja historialliseen yliopistokaupunkiin. Asetelma täydellisille häille on valmiina.

Kirja saa tummempia sävyjä, kun Noralle selviää, että aatelissuvun vanhempi poika James on kadonnut mystisesti joitakin vuosia takaperin. Kartano tuntuu olevan täynnä salaisuuksia, ja Noran on päästävä selvittämään, mistä kaikessa on kysymys. Mysteerienselvitysmatkallaan Nora pääsee kokemaan totta kai myös romantiikkaa.

Viihdyttävää laatukirjallisuutta

Kirjailija Nina Mero on nostanut haastatteluissa esiin sen, miten romanttinen viihdekirjallisuus on genrenä hyvin aliarvostettu. Sitä voidaan pitää naisille suunnattuna ”hömppänä”, jolla ei ole mitään kirjallista arvoa. Mero haluaa korostaa, miten tähänkin genreen mahtuu hyvin monenlaisia kirjoja. "Englantilainen romanssi" on tästä hyvä esimerkki.

Esikoisteoksellaan Mero todistaa hienosti, miten romanttiset kirjatkin voivat olla laatulukemista, ja "Englantilainen romanssi" onkin otettu hyvin vastaan. Monet kyseistä genreä tavallisesti vieroksuvat ovat kehuneet, miten he ovat kaikesta huolimatta ihastuneetkin teokseen. Humoristinen teos on viihdyttävää ja kevyttä luettavaa, mutta taidokkaasti kirjoitettu.

Kuuntele "Englantilainen romanssi" -äänikirjaa ilmaiseksi

"Englantilainen romanssi" -äänikirja vie kuulijansa ihanan romanttisiin tunnelmiin. Jos haluat uppoutua laatuviihteen pariin, sinulla on nyt siihen erinomainen tilaisuus: äänikirja on helppo ja mukava tapa nauttia kirjallisuudesta. Uudet asiakkaat pääsevät kuuntelemaan "Englantilainen romanssi" -äänikirjaa täysin maksutta äänikirjan kuunteluun tarkoitetuilla sovelluksilla.