Annimari Korte
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

Annimari Korte

Mika Saukkosen vuonna 2021 ilmestynyt kirja on Tammen kustantama ja se on elämäkerta Annimari Kortteen urheilumenestyksestä. Annimari Korte on suomalainen pika-aitajuoksija.

Hän on nopein suomalainen pika-aita juoksija 12,72 sekunnin ennätyksellä. Kirjan on kirjoittanut MTV3 uutisten urheilutoimittaja Mika Saukkonen. Kirjan nimi Yli kaikkien aitojen kuvaakin loistavasti jo kerran loukkaantumisen takia uransa keskeyttäneen nuoren naisen taistelua ja sinnikkyyttä sekä urheutta. Kirja on julkaistu toukokuussa 2021.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Matka maailman huipulle

Kirja on suositeltava lukukokemus niille, jotka pitävät Annimari Korte -tarinan tutkimisesta alkuajoista lähtien. Korte oli lapsena koulukiusattu. Hänestä tuli urheilutähti, jonka elämä oli päättyä ennen aikojaan terveysongelmiin. Vastoin kaikkia odotuksia hän nousi 110 metrin aitajuoksussa huipulle ja on siellä yhä tänään.

Kirja on saanut hyvät arvostelut ja sitä on pidetty loistavana kertomuksena siitä, kuinka sinnikkyydellä pärjää ja pääsee urallaan eteenpäin vastuksista huolimatta. Annimari Korte on loistava esimerkki kenelle tahansa siitä, että ei kannata luovuttaa vaan jahdata unelmiansa. Kirja pitää mukana jännityksessä loppuun asti.

Ura

Annimari Kortteen ura pika-aita juoksijana on ollut loistokasta, mutta myös haastavaa. Hänen uransa poukkoilee huipulta pohjalle urheilun arvokkaimpien mitalien ja loukkaantumisien välillä. Rohkea nuori nainen ei kuitenkaan luovuta vaan pitää pintansa ja yrittää kaikensa. Lopulta tämä yritys palkitaan ja riemulla ei ole rajaa.

Kirja kannattaa kuunnella saman tien, jotta pääset mukaan tempaavaan tarinaan Annimari Korteen elämästä, henkilökohtaisista saavutuksista ja tietenkin ongelmista, joita on ollut matkan varrella. Kuunnellessa pysyt helposti mukana eikä tarinaan uppoutuminen vaadi paljoa vaivaa. Kirja sopii kaiken ikäisille lapsille kuin myös vanhemmille.

Kuuntele Annimari Korte ilmaiseksi

Uudet käyttäjät ja äänikirjojen kuuntelijat saavat kirjan kuunneltavaksi ilmaiseksi. Annimari Korte -äänikirja on saatavilla nyt monelta alustalta ja tarjoukseen kannattaakin tarttua heti, jos ei ole vielä päässy tutustumaan äänikirjojen maailmaan. Kirja Annimari Kortteesta on varmasti mieluisa lukukokemus urheilun ystäville. Sitä voi suositella myös koskettavista tarinoista pitäville lukijoille.