5 AM CLUB - Ota aamut haltuusi, kohenna elämääsi
Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory
30 päivää ilmaiseksi
Storytel
30 päivää ilmaiseksi
BookBeat
30 päivää ilmaiseksi

5 AM CLUB - Ota aamut haltuusi, kohenna elämääsi

"5 AM CLUB – Ota aamut haltuusi, kohenna elämääsi" on Robin Sharmanin vuonna 2018 ilmestynyt kirja yksinkertaisista muutoksista ja siitä, miten ne voivat muuttaa elämäämme. Elämänhallintaoppaassa jaetaan käytännöllisiä vinkkejä siihen, kuinka meistä jokainen voi menestyä ja samalla vähentää stressiä hyödyntämällä aamujen ensimmäiset tunnit.

Kuuntele ilmaiseksi:
Nextory - 30 päivää ilmaiseksi
Storytel - 30 päivää ilmaiseksi
BookBeat - 30 päivää ilmaiseksi

Sisältö

"5 AM CLUB" -kirjan avulla saat aamut haltuusi. Kirja neuvoo, kuinka voit käyttää aamun ensimmäiset aikaiset tunnit hyväksesi ja luoda sitä kautta pohjan menestyneelle, mutta terveellisemmälle ja energisemmälle elämälle. Inspiroiva ja rehellinen teos kertoo yksinkertaisista muutoksista, jotka voivat saada aikaan suuria muutoksia elämässäsi.

Kirjassa seurataan vaiheittaista menetelmää, johon kuuluu meditointia, treenaamista ja kehittymistä. Teoksen avulla opit löytämään aikaa näille menetelmän osille, jotka parantavat hyvinvointiasi. Kirjan menetelmässä hyödynnetään meditaatio- ja mindfullness-tekniikoita, jotka muun muassa vähentävät stressiä, lisäävät tuottavuutta, parantavat keskittymiskykyä ja auttavat yleisesti voimaan paremmin.

Kirjailija ja kritiikki

Teoksen kirjoittaja Robin Sharmalla on tietämystä kirjoittamastaan aiheesta, sillä hän on yksi maailman vaikuttavimmista elämänhallinnan ja johtajuuden asiantuntijoista. Kirjailija on myös kirjoittanut useita elämänhallinnan kirjoja, ja hänen teoksiaan on käännetty yli 90 kielelle. Kirjailijan kuuluisin teos on itsensä etsimisestä kertova "Munkki, joka myi Ferrarinsa".

"5 AM CLUB" on Suomessakin paljon huomiota saanut kirja, joka on kuitenkin kohdannut myös kritiikkiä. Kirjaa on kritisoitu siitä, että metodien toimivuudesta ei juurikaan ole olemassa näyttöä, ja siitä, että metodit eivät välttämättä sovi kaikille. Kirja on kuitenkin myös inspiroinut monia aamun tuntien hyödyntämiseen.

Kuuntele "5 AM CLUB" -kirjaa ilmaiseksi

"5 AM CLUB – Ota aamut haltuusi, kohenna elämääsi" on nyt kuunneltavissa useiden äänikirjapalveluiden kautta. Uudet käyttäjät voivat kokeilla kirjaa ilmaiseksi saatavilla olevien äänikirjasovellusten tutustumisjaksojen kautta. Sovellus on helppo ladata omaan mobiililaitteeseensa, ja sen avulla kirjat saa helposti mukaan minne vain.